reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Dziewczyny, a czy taki słoiczek jest wystarczający na jeden posiłek? Bo Kuba zje cały, jakby umiał to by go do czysta wylizał, i widzę że ma ochotę na więcej. A jak mu czasem sama gotuję, to zawsze wychodzi więcej niż słoiczek i też zje wszyściutko.

reklama
Gosiczka no jasne, że może mu być za mało... tym bardziej że piszesz, że jak sama ugotujesz to zjada więcej...

A mam pytanie, bo własnie się zastanawiam, czy nasze maludy mogą jeść brukselkę??? Chcę mu dodać dzisiaj do jedzonka i nie wiem czy to nie jest za bardzo wzdymające?

brokuly nie wzdymaja w przeciwienstwie do np. kalafiora czy brukselki, ale w 6 miesiacu nie powinna brukselka poczynic jakis zniszczen ;D wiec chyba jest ok ;D

Dzięki za odpowiedź. Stchórzyłam i nie dałam.... Łukasz dzisiaj nocuje u babci i nie chciałam jej robic kłopotu. Nastepnym razem spróbuję jak maly bedzie spał w domu

no wlasnie, jak to jest, ze jak sie jest mama to sie mysli o innych ;D
tak jak Aniulka pomyslala, zeby Babiji oszczedzic klopotu i nie zaeksperymentowala z brukselka
a jak sie jest tata to sie nie mysli :(
dzisiaj tatus Milenki wzial jej lyzeczke i chcial nabierac nia chrzan :(

Ineczka pisze:
no wlasnie, jak to jest, ze jak sie jest mama to sie mysli o innych ;D
tak jak Aniulka pomyslala, zeby Babiji oszczedzic klopotu i nie zaeksperymentowala z brukselka
a jak sie jest tata to sie nie mysli :(
dzisiaj tatus Milenki wzial jej lyzeczke i chcial nabierac nia chrzan :(
;D ;D ;D ;D

Ineczka bo ja juz dzisiaj pisałam, że faceci sa z Marsa ;D ;D ;D ;D A jakby nabrał ten chrzn to Milence nic by sie nie stalo... Łyzeczkę mozna wyparzyc ;)

reklama
Do góry