reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Marcel dzis dostał po południu kaszki kukurydzianej
tak mu siły dodała, że zasnął przed chwilką
spiewał na cały głos ::)siłował sie , przewracał
myślałam że łóżeczko rozwali ::) ::) ::)

reklama
marta3x pisze:
Marcel dzis dostał po południu kaszki kukurydzianej
tak mu siły dodała, że zasnął przed chwilką
spiewał na cały głos ::)siłował sie , przewracał
myślałam że łóżeczko rozwali ::) ::) ::)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kinek, ja kaszkę podaje Kamili łyżeczką i dość gęstą :)

Kama też jadła Nan ha, ale kupy po nim były zielone i śmierdzące strasznie :p
teraz je bebiko i... chyba jej smakuje ;) mieszamy zwykłe i bebiko R

Testy zupki jarzynowej zakończone :) Królewna ma kilka krostek, ale myślę, ze to nic groźnego :)
wczoraj dostała tylko jabłuszko. jesli krostki zejdą, to znowu będzie zupa, ale mamusia sama ugotuje :)

my po dzisiejszym jabluszku, ale Milenka
badzo sie krzywila i wykrecala glowke
niestety sie zaksztusila, a zaraz potem zwymiotowala ;(
zaraz przejrze, czy jakies zdjecia sie nadaja do publikacji ;D

Nakarmiłam Hankę o 20 i jak się przebudziła o 4.30 dałam jej tylko leciutką herbatkę jabłkową z melisą.Wydudliła wszystko- 120ml ale chyba zorientowała się, że to nie mleczko niestety ::).Spała do 6.30 i tym razem dostała papu i zjadła aż 230 ml- szok :o, bo u niej maks to 160 ml

Monia77, wczoraj Hanka też jadła zupkę, a po południu dałam jej pierwszy raz soczek jabłkowy -rozcieńczony.Po godzinie zaczęło się u ulelwanie i teraz nie wiem czy to ta zupka, czy soczek czy wszystko na raz
A ile Kamilka zjada tej kaszki tzn. jaką masz proporcję

Ineczko relacja z pierwszego jabluszka - BOMBA! ;) Arisa tez tak reagowala, a teraz jablko to Jej faworyt ;)
a najbardziej lubi, kiedy daje Jej surowe i moze sobie sama poskrobac zabkami ;D ;D ;D

Blanus pisze:
Ineczko relacja z pierwszego jabluszka - BOMBA!  ;) Arisa tez tak reagowala, a teraz jablko to Jej faworyt ;)
a najbardziej lubi, kiedy daje Jej surowe i moze sobie sama poskrobac zabkami  ;D ;D ;D

tak jak i u nas ;D

reklama
My jestesmy dzis po drugim jabluszku i tez nie smakowalo i krzywienie bylo ;) na szczescie bez wymiotow :p

Myslicie, ze moge dzis sprobowac dac herbatke ??? mam z hippu i bobovity :)

Do góry