reklama
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarta3x pisze:Marcel dzis dostał po południu kaszki kukurydzianej
tak mu siły dodała, że zasnął przed chwilką
spiewał na cały głos :siłował sie , przewracał
myślałam że łóżeczko rozwali : : :
M
Melanie
Gość
marta !!
Może pomyliłas torebki ??
Może to był inny proszek
Może pomyliłas torebki ??
Może to był inny proszek
Kinek, ja kaszkę podaje Kamili łyżeczką i dość gęstą
Kama też jadła Nan ha, ale kupy po nim były zielone i śmierdzące strasznie
teraz je bebiko i... chyba jej smakuje mieszamy zwykłe i bebiko R
Testy zupki jarzynowej zakończone Królewna ma kilka krostek, ale myślę, ze to nic groźnego
wczoraj dostała tylko jabłuszko. jesli krostki zejdą, to znowu będzie zupa, ale mamusia sama ugotuje
Kama też jadła Nan ha, ale kupy po nim były zielone i śmierdzące strasznie
teraz je bebiko i... chyba jej smakuje mieszamy zwykłe i bebiko R
Testy zupki jarzynowej zakończone Królewna ma kilka krostek, ale myślę, ze to nic groźnego
wczoraj dostała tylko jabłuszko. jesli krostki zejdą, to znowu będzie zupa, ale mamusia sama ugotuje
Nakarmiłam Hankę o 20 i jak się przebudziła o 4.30 dałam jej tylko leciutką herbatkę jabłkową z melisą.Wydudliła wszystko- 120ml ale chyba zorientowała się, że to nie mleczko niestety :.Spała do 6.30 i tym razem dostała papu i zjadła aż 230 ml- szok , bo u niej maks to 160 ml
Monia77, wczoraj Hanka też jadła zupkę, a po południu dałam jej pierwszy raz soczek jabłkowy -rozcieńczony.Po godzinie zaczęło się u ulelwanie i teraz nie wiem czy to ta zupka, czy soczek czy wszystko na raz
A ile Kamilka zjada tej kaszki tzn. jaką masz proporcję
Monia77, wczoraj Hanka też jadła zupkę, a po południu dałam jej pierwszy raz soczek jabłkowy -rozcieńczony.Po godzinie zaczęło się u ulelwanie i teraz nie wiem czy to ta zupka, czy soczek czy wszystko na raz
A ile Kamilka zjada tej kaszki tzn. jaką masz proporcję
izis
Fanka BB :)
Blanus pisze:Ineczko relacja z pierwszego jabluszka - BOMBA! Arisa tez tak reagowala, a teraz jablko to Jej faworyt
a najbardziej lubi, kiedy daje Jej surowe i moze sobie sama poskrobac zabkami ;D ;D ;D
tak jak i u nas ;D
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
My jestesmy dzis po drugim jabluszku i tez nie smakowalo i krzywienie bylo na szczescie bez wymiotow
Myslicie, ze moge dzis sprobowac dac herbatke ??? mam z hippu i bobovity
Myslicie, ze moge dzis sprobowac dac herbatke ??? mam z hippu i bobovity
Podziel się: