reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Melanie pisze:
Martusia Pariska zjadła przedwczoraj 5 łyżeczek i wczoraj z 8, wysypki jak narazie brak :)
ale niepowiem, żeby jej bardzo smakowało ::) więcje juz nie chciała
Jeszcze mamy około pół słoiczka, zobaczymy czy dzisiaj też zje ::) :)

Fajnie masz z Marcelkiem, że sie tak ładnie zajada nowościami :)
ciesze się ,że Paris nie wysypało :)
alergie uciekac jak najdalej od wrześniowych dzieciaków!!!!!
w naszej dziurze niestety nie znalazłam tego szpinaku
ciekawe czy Marcelowi by smakował?

zastanawiam się nad kaszką, może spróbować dać małemu
może to za wcześnie?
nie chce przesadzić ::) ::) ::)

To przez to, że Kuba ma duży apetyt i samym mlekiem się nie zapcha ;D Mleko pije bo mu daję ale robi to bez apetytu. Za to wszystkie zupki i deserki wcina aż mu się uszy trzęsą. Wczoraj dostał zupkę jarzynowa z kurczakiem i koperkiem, domowej roboty, to aż piszczał z radości - tak mu smakowała. Pomijam, że zagęszczałam ją kaszką ryżową z malinami, bo nic innego nie miałam pod ręką, a zrobiła się zbyt rzadka ;D I okazało się, że malinki  z koperkiem to większy hit niż kalafiorkowa!

no to rośnie Kubuś głodomorek ;)
Marcel też sie trzesie jak widzi łyżeczke przed noskiem, zjada wszystko
a jak widzi ,że ktos coś je to buzie otwiera
i czeka żeby i jemu dać ::)

marta3x pisze:
Melanie pisze:
Martusia Pariska zjadła przedwczoraj 5 łyżeczek i wczoraj z 8, wysypki jak narazie brak :)
ale niepowiem, żeby jej bardzo smakowało ::) więcje juz nie chciała
Jeszcze mamy około pół słoiczka, zobaczymy czy dzisiaj też zje ::) :)

Fajnie masz z Marcelkiem, że sie tak ładnie zajada nowościami :)
ciesze się ,że Paris nie wysypało :)
alergie uciekac jak najdalej od wrześniowych dzieciaków!!!!!
w naszej dziurze niestety nie znalazłam tego szpinaku
ciekawe czy Marcelowi by smakował?

zastanawiam się nad kaszką, może spróbować dać małemu
może to za wcześnie?
nie chce przesadzić ::) ::) ::)

a dzisiaj moja panienka odmówiła szpinaczku ::) :p
nie wiem dlaczego?
może wkurzyła sie, że 3 dzień to samo ::) :D
może poprostu poznała się, że to jest paskudne
a może była tak głodna, że chciała butle a nie babranie sie łyżeczką ::) ::) ::)

ale 1 jest pewne wysypek brak ;D
jak ją karmiłam piersią to ciągle miała szorstka skórkę a teraz..
mNiód malYna ;D

dzisiaj kupiłam zupki z bobo vity - jeszcze bez mięska
mięsko stołówka serwuje pod koniec tygodnia ;D

Świetnie, że dzieciadzki tak wszysztko wcinają z apetytem...byle in to na długo zostało.
Moja mała raczej jest wybredna. Nie lubi zupek z mięskiem...ani żadnych z nim dań. Deserki bardzo jej smakują a najlepsza jest kaszka jabłkowa no i surowe jabłuszko jest pycha ;D

gratuluje nowości wszystkim dzieciaczkom :laugh:

my od tygodnia jemy zupkę jarzynową - dla mnie paskudną :p - ale Kamili smakuje baaardzo 8).

reklama
No i dzis bylo pare lyzeczek pierwszego jabluszka :) :) :) :) :) :) :)
Sandrunia buziunke otwierala, ale troszke sie krzywila hihi :D nawet nie plula :p co mnie zdiwilo :D :D :D :D

Potem fotki powklejamy ;D ;D ;D

Zobaczymy jak nam jutro pojdzie ??? ???

A tak wogole to jedzonko bylo przez internet hihi maz jak zwykle rano w pracy, a strasznie chial zobaczyc swoja corunie jedzaca jabluszko gerbera ;) ;) ]
wiec mamusia wlaczyla kamerke internetowa i tatus uczestniczyl w tym wydarzeniu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pojutrze sprubujemy kaszki ryzowej z jabluszkami bobovita :) i z mleczkiem mamusi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Jak myslicie podac lyzeczka czy butelka ??? tez pare lyzeczek czy juz wiecej ??? ??? ???

Do góry