reklama
ciesze się ,że Paris nie wysypałoMelanie pisze:Martusia Pariska zjadła przedwczoraj 5 łyżeczek i wczoraj z 8, wysypki jak narazie brak
ale niepowiem, żeby jej bardzo smakowało : więcje juz nie chciała
Jeszcze mamy około pół słoiczka, zobaczymy czy dzisiaj też zje :
Fajnie masz z Marcelkiem, że sie tak ładnie zajada nowościami
alergie uciekac jak najdalej od wrześniowych dzieciaków!!!!!
w naszej dziurze niestety nie znalazłam tego szpinaku
ciekawe czy Marcelowi by smakował?
zastanawiam się nad kaszką, może spróbować dać małemu
może to za wcześnie?
nie chce przesadzić : : :
Gosiczka
Mamusia Kubusia
To przez to, że Kuba ma duży apetyt i samym mlekiem się nie zapcha ;D Mleko pije bo mu daję ale robi to bez apetytu. Za to wszystkie zupki i deserki wcina aż mu się uszy trzęsą. Wczoraj dostał zupkę jarzynowa z kurczakiem i koperkiem, domowej roboty, to aż piszczał z radości - tak mu smakowała. Pomijam, że zagęszczałam ją kaszką ryżową z malinami, bo nic innego nie miałam pod ręką, a zrobiła się zbyt rzadka ;D I okazało się, że malinki z koperkiem to większy hit niż kalafiorkowa!
M
Melanie
Gość
marta3x pisze:ciesze się ,że Paris nie wysypałoMelanie pisze:Martusia Pariska zjadła przedwczoraj 5 łyżeczek i wczoraj z 8, wysypki jak narazie brak
ale niepowiem, żeby jej bardzo smakowało : więcje juz nie chciała
Jeszcze mamy około pół słoiczka, zobaczymy czy dzisiaj też zje :
Fajnie masz z Marcelkiem, że sie tak ładnie zajada nowościami
alergie uciekac jak najdalej od wrześniowych dzieciaków!!!!!
w naszej dziurze niestety nie znalazłam tego szpinaku
ciekawe czy Marcelowi by smakował?
zastanawiam się nad kaszką, może spróbować dać małemu
może to za wcześnie?
nie chce przesadzić : : :
a dzisiaj moja panienka odmówiła szpinaczku :
nie wiem dlaczego?
może wkurzyła sie, że 3 dzień to samo :
może poprostu poznała się, że to jest paskudne
a może była tak głodna, że chciała butle a nie babranie sie łyżeczką : : :
ale 1 jest pewne wysypek brak ;D
jak ją karmiłam piersią to ciągle miała szorstka skórkę a teraz..
mNiód malYna ;D
dzisiaj kupiłam zupki z bobo vity - jeszcze bez mięska
mięsko stołówka serwuje pod koniec tygodnia ;D
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Melanie pisze:jak ją karmiłam piersią to ciągle miała szorstka skórkę a teraz..
mNiód malYna ;D
U mnie było identycznie
Świetnie, że dzieciadzki tak wszysztko wcinają z apetytem...byle in to na długo zostało.
Moja mała raczej jest wybredna. Nie lubi zupek z mięskiem...ani żadnych z nim dań. Deserki bardzo jej smakują a najlepsza jest kaszka jabłkowa no i surowe jabłuszko jest pycha ;D
Moja mała raczej jest wybredna. Nie lubi zupek z mięskiem...ani żadnych z nim dań. Deserki bardzo jej smakują a najlepsza jest kaszka jabłkowa no i surowe jabłuszko jest pycha ;D
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
No i dzis bylo pare lyzeczek pierwszego jabluszka
Sandrunia buziunke otwierala, ale troszke sie krzywila hihi nawet nie plula co mnie zdiwilo
Potem fotki powklejamy ;D ;D ;D
Zobaczymy jak nam jutro pojdzie ??? ???
A tak wogole to jedzonko bylo przez internet hihi maz jak zwykle rano w pracy, a strasznie chial zobaczyc swoja corunie jedzaca jabluszko gerbera ]
wiec mamusia wlaczyla kamerke internetowa i tatus uczestniczyl w tym wydarzeniu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Pojutrze sprubujemy kaszki ryzowej z jabluszkami bobovita i z mleczkiem mamusi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jak myslicie podac lyzeczka czy butelka ??? tez pare lyzeczek czy juz wiecej ??? ??? ???
Sandrunia buziunke otwierala, ale troszke sie krzywila hihi nawet nie plula co mnie zdiwilo
Potem fotki powklejamy ;D ;D ;D
Zobaczymy jak nam jutro pojdzie ??? ???
A tak wogole to jedzonko bylo przez internet hihi maz jak zwykle rano w pracy, a strasznie chial zobaczyc swoja corunie jedzaca jabluszko gerbera ]
wiec mamusia wlaczyla kamerke internetowa i tatus uczestniczyl w tym wydarzeniu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Pojutrze sprubujemy kaszki ryzowej z jabluszkami bobovita i z mleczkiem mamusi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jak myslicie podac lyzeczka czy butelka ??? tez pare lyzeczek czy juz wiecej ??? ??? ???
Podziel się: