reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
U nas były ziemniaki ze szpinakiem...mała szybko doszła do wniosku, że mama może to sama jeść. Ona tego paskudztwa więcej nie ruszy :p :p

ja uwielbiam szpinak, w związku z czym prawie się ucieszyłam, że mnie Majka nim opluła ;D ;D ;D
a to jedyne czym pluje ;) więc już nie daję

U nas najlepszym deserkiem jest gruszka z jabłkiem. Mała szaleje za tym. Lubi też zupkę marchwiową z ryżem. Mamusia wczoraj na zakupach była wieczorkiem i zakupiła kilkadziesią różnych słoiczków na zapas ;D ;D Co mąż skwitował, że chyba na głowę upadałam i gdzie mam zamiar to ustawiać :p :p WIęc mamy dużo jedzonka do testowania.

Moje maleństwo dla zabawy wszystkim teraz pluje...nawet jak sobie sama leży to pluje sobie śliną....nowa jej zabawa ;D

Winiu Majka uwielbia wszystko co jest pomarańczowe, stąd wnioskuję, że lubi marchewkę ::) bo np. po tych zupkach z indyka co są białe to po pół słoiczka miała odruch wymiotny. ale niektóre słoiczki to trzeba np dosolić, albo dodać masełka i są smaczniejsze. ja teraz sama próbuję zanim dam Majce, bo co za przyjemność jeść papkę bez smaku?

deserki wszystkie są u nas the best, wcina pięknie wszystko zawsze

i raz dziennie wcina kaszkę na 150ml mleka :o to chyba nieźle, potem pada jak zabita na 2 godziny ;D więc jej daję przed spacerem

reklama
Beatko moja mała teraz dostaje kaszkę do każdego posiłłku. Mało przytyła a nawet schudłą...więc lekarz nam tak zalecił. Ona zresztą uwielbia kaszke

Do góry