reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

beatka pisze:
oświadczam, że zamoczyłam banany w mleku, nawet całą noc tam spędziły i nic nie wylazło

ale jak mąż zobaczył moją minę jak je zalwałam i czekałam na robale, to nieźle się uśmiał
pewnie miałas banana chiqitę ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
co do lamblii znam jeden taki przypadek ciężki, jak monia. gastrolog mojego znajomego stwierdził, że to napewno od robali z bananów. z tego co słyszałam, to jeszcze sałata może być żródłem tych pasożytów.

ja mam świra na punkcie robali i jaj robali i warzywa i owoce sparzam przed jedzeniem.
sałatę też próbowałam, ale robi się brzydka :p
myję tylko dokładnie i staram się nie myśleć, co zjadam ;D

Oj dziewczynki tak czytam i czytam i straszne rzeczy tu piszecie.

Ja uwielbiam banany i szczerze mowiac nigdy nie wsadzalam do mleka i nie wiedzialam, ze sa tam robale jakies i tylko odcinala z przodu i stulu te koncowki. A przez Wasze posty juz chyba nigdy ich nie zjem aaaffffeeeeeeeeeee.

martusia :D ja też zerwałam z babanami :p

dałam przedwczoraj Parisce pół słoiczka dyni z ziemniaczkami
wczoraj tez pół i dzisiaj cały - no i znowu ma jakąś niewielką wysypkę na buzi :p - tzn takie nieliczne krostki i sucha skórkę na brodzie i szyjce ::)

narazie nie przerwę dokarmiania słoiczkami, bo ta wysypka taka straszna nie jest ::)
zreszta nie mam pewności czy to po tym ::)
bo jeszcze 1 raz na dobę dostaje pierś
a ja ciągle kąsam te ciastka z kremem :mad: :p ;D

reklama
Do góry