reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

beatka pisze:
oświadczam, że zamoczyłam banany w mleku, nawet całą noc tam spędziły i nic nie wylazło

ale jak mąż zobaczył moją minę jak je zalwałam i czekałam na robale, to nieźle się uśmiał
pewnie miałas banana chiqitę ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
co do lamblii znam jeden taki przypadek ciężki, jak monia. gastrolog mojego znajomego stwierdził, że to napewno od robali z bananów. z tego co słyszałam, to jeszcze sałata może być żródłem tych pasożytów.

ja mam świra na punkcie robali i jaj robali i warzywa i owoce sparzam przed jedzeniem.
sałatę też próbowałam, ale robi się brzydka :p
myję tylko dokładnie i staram się nie myśleć, co zjadam ;D

Oj dziewczynki tak czytam i czytam i straszne rzeczy tu piszecie.

Ja uwielbiam banany i szczerze mowiac nigdy nie wsadzalam do mleka i nie wiedzialam, ze sa tam robale jakies i tylko odcinala z przodu i stulu te koncowki. A przez Wasze posty juz chyba nigdy ich nie zjem aaaffffeeeeeeeeeee.

martusia :D ja też zerwałam z babanami :p

dałam przedwczoraj Parisce pół słoiczka dyni z ziemniaczkami
wczoraj tez pół i dzisiaj cały - no i znowu ma jakąś niewielką wysypkę na buzi :p - tzn takie nieliczne krostki i sucha skórkę na brodzie i szyjce ::)

narazie nie przerwę dokarmiania słoiczkami, bo ta wysypka taka straszna nie jest ::)
zreszta nie mam pewności czy to po tym ::)
bo jeszcze 1 raz na dobę dostaje pierś
a ja ciągle kąsam te ciastka z kremem :mad: :p ;D

reklama
Do góry