pewnie miałas banana chiqitę ;D ;D ;D ;D ;D ;Dbeatka pisze:oświadczam, że zamoczyłam banany w mleku, nawet całą noc tam spędziły i nic nie wylazło
ale jak mąż zobaczył moją minę jak je zalwałam i czekałam na robale, to nieźle się uśmiał
reklama
M
Melanie
Gość
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Oj dziewczynki tak czytam i czytam i straszne rzeczy tu piszecie.
Ja uwielbiam banany i szczerze mowiac nigdy nie wsadzalam do mleka i nie wiedzialam, ze sa tam robale jakies i tylko odcinala z przodu i stulu te koncowki. A przez Wasze posty juz chyba nigdy ich nie zjem aaaffffeeeeeeeeeee.
Ja uwielbiam banany i szczerze mowiac nigdy nie wsadzalam do mleka i nie wiedzialam, ze sa tam robale jakies i tylko odcinala z przodu i stulu te koncowki. A przez Wasze posty juz chyba nigdy ich nie zjem aaaffffeeeeeeeeeee.
M
Melanie
Gość
martusia ja też zerwałam z babanami
dałam przedwczoraj Parisce pół słoiczka dyni z ziemniaczkami
wczoraj tez pół i dzisiaj cały - no i znowu ma jakąś niewielką wysypkę na buzi - tzn takie nieliczne krostki i sucha skórkę na brodzie i szyjce :
narazie nie przerwę dokarmiania słoiczkami, bo ta wysypka taka straszna nie jest :
zreszta nie mam pewności czy to po tym :
bo jeszcze 1 raz na dobę dostaje pierś
a ja ciągle kąsam te ciastka z kremem ;D
dałam przedwczoraj Parisce pół słoiczka dyni z ziemniaczkami
wczoraj tez pół i dzisiaj cały - no i znowu ma jakąś niewielką wysypkę na buzi - tzn takie nieliczne krostki i sucha skórkę na brodzie i szyjce :
narazie nie przerwę dokarmiania słoiczkami, bo ta wysypka taka straszna nie jest :
zreszta nie mam pewności czy to po tym :
bo jeszcze 1 raz na dobę dostaje pierś
a ja ciągle kąsam te ciastka z kremem ;D
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Zacznijmy jesc deserki bananowe naszych dzieci ;D ;D ;D ;D
Tam chyba nie ma tego gowienka a zawsze to jakies pocieszenie :laugh:
Tam chyba nie ma tego gowienka a zawsze to jakies pocieszenie :laugh:
Podziel się: