M
reklama
hmmm ja rejestrowałam się po Mel a nic nie dostałam... ani z Nutricji iani z Hippa ani nawet "mojej" reklamy > > > > > > >
Łukasz dostał dzisiaj pierwszy raz na kolację kaszkę malinowa Bobovity. Wypił 150 ml. Ciekawe do której pośpi....
Łukasz dostał dzisiaj pierwszy raz na kolację kaszkę malinowa Bobovity. Wypił 150 ml. Ciekawe do której pośpi....
Ja bardzo lubie truskawkową Nestle...jadłam ją jak jeszcze o dziecku wogóle nie myślałam.
Moja mała teraz zajada się jabłkową. Wogóle kaszki jej bardzo smakują. Ma po nich zaparcia...ale wypatrzyłam, że jak jej podam w dzień odpowiednia ilośc soczku jabłkowego to zaparć prawie wcale nie ma ;D
Moja mała teraz zajada się jabłkową. Wogóle kaszki jej bardzo smakują. Ma po nich zaparcia...ale wypatrzyłam, że jak jej podam w dzień odpowiednia ilośc soczku jabłkowego to zaparć prawie wcale nie ma ;D
M
Melanie
Gość
Aniulka to może zarejestruj sie jeszcze np na adres mamy :Aniulka pisze:hmmm ja rejestrowałam się po Mel a nic nie dostałam... ani z Nutricji iani z Hippa ani nawet "mojej" reklamy > > > > > > >
a reklamę mogę ja Tobie wysłać
:-* :-* :-* kochana jestes ale jeszcze poczekam, w naszym szpitalu pewnie burdel mają w papierach i z opóxnieniem wysłali. Przeciez nie wszystkie dziewczyny juz dostały.Melanie pisze:Aniulka to może zarejestruj sie jeszcze np na adres mamy :Aniulka pisze:hmmm ja rejestrowałam się po Mel a nic nie dostałam... ani z Nutricji iani z Hippa ani nawet "mojej" reklamy > > > > > > >
a reklamę mogę ja Tobie wysłać
A łukasz po tym 150 obudził się po 15 minutach i musiał dopic maminego mleczka... chyba jutro 180 mu zaserwuję. Teraz śpi... ciekawe jak długo :
reklama
Podziel się: