reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

No właśnie ja tam się nie wymądrzam z tymi jajkami bo nie wiem sama.

Maciek na sniadanie to w ogóle kaprysny jest, jajka ubóstwia, parówki też lubi, od kilku tygodni jada kaszę manną ale na normalnym mleku. Wiem, że to podobno nie za fajnie, ale ja się wychowałam na krowim mleku i nic mi nie było. A mój synek nie toleruje nic innego na mleku, żadnych modyfikowanych gówienek ani nic w tym stylu.

A jak zje talerz takiej kaszy to przynajmniej wiem, że nie jest głodny.

reklama
Nasze dzieci sa juz na tyle duże, że moga pomalu przechodzić na dorosłe jedzonko. jedno jajko, czy dwa w tygodniu... jesli dziecku nie szkodzi to nie ma problemu. Jesli chodzi o zwykle mleko, ja daje jeszcze Bebilon i będe dawac przynajmniej do ukończenia przez Łukasza dwóch lat, ale myslę że jesli Maciuś nie ma skazy bialkowej i takie najchętniej pije, to nie musisz się Edytko denerwować. Dobre, 3 % mleczko to pewnie to co Maciusie lubia najbardziej ;-). Chyba że dajesz takie od krówki???? Z takim to bym raczej uwazała....

Aniulko, bardzo Ci kochana dziekuję za odpowiedź, bo trochę mnie problem tego mleczka nurtował. Daję mu takie 0,5%, czyli prawie woda;-)

reklama
Do góry