reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

no ja martynie zacelam podawac multi sanostol na apetyt bo widze jak mi w oczach chudnie
a na dodatek jest blada jak sciana :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

anineczka ale tez na tluszczyku ???? czy nie bardzo

reklama
Majka dzis zjadla kromeczke z indyczkiem tzn. pare okruchow, deserek i zurek. Wiem ze pewnie Was to dziwi, ale Maja naprawde go uwielbia, a ja troche sie uspokoilam... ze moje dziecko nie zyje tylko na mleku:-)

No wlasnie a jak to jest z tym multisanostolem, bo mi ostatnio lekarka powiedziala ze jesli Maja pije bebilon to nie musze podawac jej zadnych dodatkowych witamin:eek: :confused:

Misiako nam lekarka powiedziala ze jak tylko skonczy sie wit d to przejdziemy na inne witaminy cos z bobowitu.dzis bede wiedziec dokladmie bo jedziemy naszczepienie.

Jula zajadala by wszystko ..no prawie wszystko.Musze sprobowac dac jej zurek lub barszczyk bialy.Ogorkowa z zup jej nie pasuje ale zato krupniczek jest przepyszny.Tez jej raz miksuje a raz w kawalkach zalezy od upodobania danego dnia...ma zachcianki ta moja Jula..hihihi..Lubi dostawc kawalek ziemniaka i mieska i jesc sama raczkami bo lyzeczka to raz trafi a innym razemna podloge leci.

o pneumokokach tez myslelismy ale jest to koszmarnie drogie...fakt zdrowie jest bezcenne ale....:-( nie stac nas :-( w obecnej chwili

reklama
Już teraz dwie dawki, bo nasze dzieci skończyły roczek.

I jedna u nas kosztuje około 250 - szwagierka ostatnio szczepiła dziecko.

My szczepimy Maćka.

Do góry