reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Jabłuszko i dzika róża małej smakowało...i po pół godzinie kupka się pojawiła...nie ma to jak jabłuszko ;D

reklama
Tak sobie myślę Gosiczka a może Ty mu za dużo nowości wprowadzasz.... Przeciez on jest jeszcze malutki i jego żoładeczek może nie nadążać. jeśli więcej niż 150 nie chce, to na siłę mu nie dawaj. Widocznie to mu starcza, a skoro dajesz dwa razy pożywny posiłek w postaci obiadku i deserku, to Kuba napewno z głodu nie umiera. Gdyby był głodny, wypiłby więcej mleka albo częściej dopominał sie jesc.Byłby niespokojny i płaczliwy

Co do kupek, to my mamy ;D kilka dziennie takie wodnite, a kolory od żółtego do zielonego ::)
czasem takie białe kawałki są ::)

Nasze też są wodniste, zazwyczaj żółciutkie, ale dziś były 2 brzydkie - ciemnozielone z dodatkiem czarnego. Trochę się zmartwiłam, ale zobaczymy co będzie jutro.

u nas raz była kupa zielona,w święta ;D ;D ;D
kupy 1- 2 dziennie żółte , czasem grudki białe, zdaża sie trochę śluzu

u nas teraz zgęstniały od mleka modyfikowanego a tak to tez bnyły od żółtych po zielonkawe i ze śluzem ale bez black & whitów

reklama
no to ja tez się wezmę za analizę kupki :) wcześniej były zielone, teraz takie jasne i bardziej żółtawe(po kleiku się zmieniły) i bardziej papkowate. zawsze była 1 duza dziennie, ale od kiedy daję troszke kleiku to jest ich więcej ale małe. i czasem są jakieś czarne kropki.ale bez śluzu.

Do góry