reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Moja mała po marchewce ma zaparcia....czy to zupka, czy soczek, czy inne danie. Daje jej do tego jabłuszko ale i tak jest cięzko. Macie może jakieś pomysł na to aby tak się nie działo????

Pawełek też po marchewce ma pomarańczowe kupki. Ogólnie chyba źle przyswaja nowości bo ma po nich ... kolki!!! Tak godzinkę po zjedzeniu cały się pręży i zrobił się strasznym płaczką! Chyba więc przeczekam te zupki, soczki itp. I tak dużo że zmieniłam mu mleczko z Nana1 HA na Bebiko 2 i 2R. Ale nie ma mocnych: musi wypić 5 razy po 180ml (na etykiecie jest wskazane podawać 4 razy plus inny posiłek). Po nowym mleku mały ma wreszcie żółte, niesmierdzące kupki:) Na Nanie HA miał zielone i śmierdzące. Ale nic mu nie dolegało, był wesoły i spokojny. Nie wiem już co mam z tym jedzonkiem zdziałać. Czy któraś z was karmi mlekiem jeszcze 5 razy na dobę???

reklama
Natalka je 4 razy na dobę...w tym raz w nocy..no i daję jej nowy posiłek tak koło 12 ale czasami do tego pisiłku dostaje jeszcze mleczko

Do góry