martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ale wasze dzieci fajnie jedza ;D
Aniulka tylko pozazdroscic takiego glodomorka
Moje cora ostatnio staje sie niejadkiem I nie wiem co robic, bo ladnie wyglada i dobrze wazy i kazdy mi mowi zeby jej jedzonka nie pchac.
Nie pcham, ale mam nerwy jak podchodze z lyzeczka aona ustka zamyka tak mocno ze az sie czerwona robi i kiwa glowka na nnnniiiiiiiieeeeeeeeee. Co chwilka probuje jej cos nowego dac i wyrzucam i tak kilka razy. Bo nigdy nie chce.
Dzis zjadla:
9 rano sniadanie 1 kromeczka chlebka z maselkiem i z szyneczka oraz 200ml herbatki jablkowej,
11 troszunia cycunia, powiedzialabym ze umoczenie jezyczka
14 jeden biszkopcik,
15 obiadek zupka jarzynowa z mieskiem ze schabu zageszczona kaszka manna (zjadla dosc sporo),
17 pol ogorka zielonego,
18 1 malutka kromeczka z maselkiem i dzemikiem ,
19 do spania caly cycus mamusi.
Jeszcze w ciagu dnia wypila 200ml soczku z woda.
Pewnie sie obudzi z 2 razy w nocy na cycusia
Czy to nie zamalo ? ? ? ?
Nie wiemczy ja popadam w jakas paranoje jesli chodzi o jedzonko ???
A tak to je juz duzo roznych rzeczy i zazwyczaj smakuja ;D
Nie moze byc nic innego na sniadanko jak chlebek z maselkiem i dodatkiem ;D
Najbardziej smakuje nasz obiadek, wszystko zje co jej dam
Sloiczkowe smakolyki odeszly na dalszy plan zje albo na swierzym powietrzu, albo w gosciach bo w domku nie zabardzo smakuja.
Kupilismy wczoraj butelke z aventu.
Bardzo jestem zadowolona bo jest taka jak chcialam ;D Butla + smoczek trojprzeplywowy + uchwyt + ustnik do niekapka
Jezeli butla ze smokiem sie nie sprawdzi to zostaje niekapek
No i dzis sprobowalam zrobic mleczko na kolacje. Butla sie podobala, smoczek tez, ale zawartosc niezabardzo, krzywila sie kichala, prychala i poprostu tego pic nie chciala
I co ja mam zrobic ani kaszek, ani mleczka. I pozostanie chyba tylko cycus.
Aniulka tylko pozazdroscic takiego glodomorka
Moje cora ostatnio staje sie niejadkiem I nie wiem co robic, bo ladnie wyglada i dobrze wazy i kazdy mi mowi zeby jej jedzonka nie pchac.
Nie pcham, ale mam nerwy jak podchodze z lyzeczka aona ustka zamyka tak mocno ze az sie czerwona robi i kiwa glowka na nnnniiiiiiiieeeeeeeeee. Co chwilka probuje jej cos nowego dac i wyrzucam i tak kilka razy. Bo nigdy nie chce.
Dzis zjadla:
9 rano sniadanie 1 kromeczka chlebka z maselkiem i z szyneczka oraz 200ml herbatki jablkowej,
11 troszunia cycunia, powiedzialabym ze umoczenie jezyczka
14 jeden biszkopcik,
15 obiadek zupka jarzynowa z mieskiem ze schabu zageszczona kaszka manna (zjadla dosc sporo),
17 pol ogorka zielonego,
18 1 malutka kromeczka z maselkiem i dzemikiem ,
19 do spania caly cycus mamusi.
Jeszcze w ciagu dnia wypila 200ml soczku z woda.
Pewnie sie obudzi z 2 razy w nocy na cycusia
Czy to nie zamalo ? ? ? ?
Nie wiemczy ja popadam w jakas paranoje jesli chodzi o jedzonko ???
A tak to je juz duzo roznych rzeczy i zazwyczaj smakuja ;D
Nie moze byc nic innego na sniadanko jak chlebek z maselkiem i dodatkiem ;D
Najbardziej smakuje nasz obiadek, wszystko zje co jej dam
Sloiczkowe smakolyki odeszly na dalszy plan zje albo na swierzym powietrzu, albo w gosciach bo w domku nie zabardzo smakuja.
Kupilismy wczoraj butelke z aventu.
Bardzo jestem zadowolona bo jest taka jak chcialam ;D Butla + smoczek trojprzeplywowy + uchwyt + ustnik do niekapka
Jezeli butla ze smokiem sie nie sprawdzi to zostaje niekapek
No i dzis sprobowalam zrobic mleczko na kolacje. Butla sie podobala, smoczek tez, ale zawartosc niezabardzo, krzywila sie kichala, prychala i poprostu tego pic nie chciala
I co ja mam zrobic ani kaszek, ani mleczka. I pozostanie chyba tylko cycus.