a ja polecam upiec w naczyniu żaroodpornym w piekarniku, do naczynia dajecie odrobinkę rosołku, takiego jaki dajecie dzieciom na obiadek, albo zwyczajnie kapkę wody przyprawionej ciutką soli i masełkiem. do tego kładę dookoła pomidorki ale bez pestek i skórki i podczas pieczenia rybka ślicznie przechodzi zapachem i smakiem pomidora i jest soczysta. Jak na początek dla bąbli, w sam raz. Polecam solę.
reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
- Dołączył(a)
- 11 Luty 2006
- Postów
- 3 478
Ja do tej pory zupek nie doprawialam zadnymi vegetami a czasami dawalam troszke soli ale teraz jak zaczela jesc to sama zupke co i ja wiec jak na razie jest OK.Uczulenie poznikalo.Wczoraj zjadlysmy u mojego brata makaron w pomidorach z bazylia(on jest weganinem) i Juli bardzo smakowalo.Podjadala takze kukurydze z surowki.
Wczoraj wieczorem Jula ze zmeczenia chyba pomyslila podloge z lozkiem i pacnela z pozycji siedzacej do tylu i walnela z wielkim hukiem glowa o podloge..Ryk byl okropny,az cala sie trzesla..strasznie mnie przestraszyla i jak pomysle ze jeszcze wszystko przed nami..upadki,zadrapania,starcia nog itp itd to az ciarki mnie przechodza..brrr....
Dzis chyba przygotuje rybke.....zobaczymy czy bede miec mozliwosci.
Pozdrawiam.
Wczoraj wieczorem Jula ze zmeczenia chyba pomyslila podloge z lozkiem i pacnela z pozycji siedzacej do tylu i walnela z wielkim hukiem glowa o podloge..Ryk byl okropny,az cala sie trzesla..strasznie mnie przestraszyla i jak pomysle ze jeszcze wszystko przed nami..upadki,zadrapania,starcia nog itp itd to az ciarki mnie przechodza..brrr....
Dzis chyba przygotuje rybke.....zobaczymy czy bede miec mozliwosci.
Pozdrawiam.
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
- Dołączył(a)
- 11 Luty 2006
- Postów
- 3 478
zapomnialam dodac ze wczoraj JUla zajadala sie przepyszna sliwka.Zjadla prawie cala i jak do tad wszystko Ok.Chyba jak zajada suszone ze sloiczka to takie swierze nie zaszkodza co?Podobno sa ciezkostrawne...coprawda wczoraj sie nie zalatwila...napinala sie raz ale nic nie poszlo ale nie plalala i brzunio mieciutki.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Joanka pisze:a ja polecam upiec w naczyniu żaroodpornym w piekarniku, do naczynia dajecie odrobinkę rosołku, takiego jaki dajecie dzieciom na obiadek, albo zwyczajnie kapkę wody przyprawionej ciutką soli i masełkiem. do tego kładę dookoła pomidorki ale bez pestek i skórki i podczas pieczenia rybka ślicznie przechodzi zapachem i smakiem pomidora i jest soczysta. Jak na początek dla bąbli, w sam raz. Polecam solę.
Dzieki Joanko za pzepis ;D Nastepnym razem taka wlasnie zrobie rybke mojej corci
Widzisz ja niedoswiadczona mama w gotowaniu jestem i nie znam sie co dobre
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
my dzisiaj jedlismy buraczkowa dla poprawienia krwii a,le przepis z rybka tez zrobimy

Podziel się: