reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

a Maks zjadł wczoraj kanapkę z szynką z indyka:)smakowała mu nawet. Potem dopchał się słoikiem kurczaka w potrawce:)

tylko ostatnio kaszy nie chce jeść

no i ...nie wiem czy to dobrze czy źle, ale on pije tyle co dorosły-nawet 3 litry herbatki

reklama
3 litry herbatki ??? ciekawe po czym go tak suszy ;D A na serio, to może jest zbyt ciepło ubrany, czy coś... 3 litry to strasznie dużo!!!

mi też się wydaje że to strasznie dużo, ale on ciągle tyle pije...nie ubieram go grubo wręcz przeciwnie, ostatnio jak go moja mama zobaczyła to dostałam opierdziel że chcę dziecko wyziębić:) ja nie mam pojęcia po czym go tak suszy...ale puszka herbatki (na której jest napisane że ma 40 porcji) wystarcza nam na 2-3 dni! Soczków już mu nie daję, bo ostatnio wymiotował...Czasem w nocy daję mu mineralnej, ale tylko przez sen, bo normalnie to pluje:D

To się Młody uzależnił od herbatki ;D

A mój klusek je od wczoraj chrupki kukurydziane - flipsy ;D Odgryza sobie po kawałku i żuje ;D

Kuba ma cały czas takie placki szorstkie na rękach nic narazie nie pomaga co kazała mi kupic ta lekarka :p
jeszcze zaczynają mu sie robiś szorstkie nóżki :p cholera niewiem od czego
a jak skaza białkowa sie objawia i czy mogłaby wystapić dopiero teraz? ???

Izis, jestem przekonana, że to od mleka...Hanka miała też taki suchy placek na kolanku jak podawałam zwykły bebilon i wysypka jej sie zrobiła..Kolanko smarowałam i smarowałam i nic nie pomagało.Jak przestawiłam na bebilon HA wszystko znikło..wiec u Kubusia może to nie skaza ale nadwrażliwość tak jak u Hanki

reklama
Kangurki
Gosiczka pisze:
3 litry herbatki ??? ciekawe po czym go tak suszy ;D A na serio, to może jest zbyt ciepło ubrany, czy coś... 3 litry to strasznie dużo!!!
, to fakt...nawet ja tyle nie wypijam...powinnaś powiedzić o tym lekarzowi

Do góry