reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Dzis Jula zjadla prawie caly sloiczek zupki jarzynowej..ta z indykiem jej nie smakuje.

Marta idziemy dzis do lekarza,nie bede czekac do poniedzialku..dam znac co poradzila.

Widzialam dzis ten deserek ze sliwek suszonych ale poczekam z wizyta u lekarza.
Dzieki pozdrawiam.

reklama
Bylysmy u lekarza wczoraj i dostala jakas masc do zrobienia w aptece i odbieram ja dopiero w poniedzialek.W sumie sama na dobra sprawe nie wiedziala co to jest...zastanawiala sie czy czasem nie jest to od czapki..obtarcie lub od kolniezyka..mam tylko nadzieje ze zejdzie to od tej masci...

Od dwoch dni daje jej w reke chrupki kukurydziane Flipsy....Bardzo Juli smakuja i ma duza frajde z jedzenia,troche kruszy i brudzi sie ale dzwieki jakie wydaje i miny sa cudowne i smieszne..ciumkanie..hihihihi...

Dzis kupilam ten deserek ze sliwek Gerbera i jutro probujemy...Dam znac co i jak...

Pozdrawiam

Sandra nie chce jesc kaszki pod zadna postacia. Dzis jej dalam Kaszke na dobranoc i wmlucila 3/4 sloiczka hmm ciekawe. Musialo jej posmakowac :)
Marcheweczka z kukurydza tez jest pycha :D

Wogole jak narazie mojej corce wszystko smakuje i chetnie buziunke otwiera :)
Wczoraj mnie zaskoczyla zjadla na raz caly sloiczek deserku jablka i gruszki ::) ::) pierwszy raz jej sie zdazylo :D

moje dziecko mnie szokuje - nutramigen jest paskudny, a ona je go, ąz się jej uszy trzęsą - a pediatra mówiła, że będą problemy z przestawieniem :p

Monia gratulacje że Kama tak dzielnie wcina nutra. ;)

Kinek szok! Gdzie ta drobniutka Hanka pomiesciła dwa słoiczki?? :o :o

Łukasz dzisiaj przeszedł samego siebie. Na obiad zjadł cały słoiczek króliczka z warzywkami, do tego pół ziemniaczka z buraczkami i zasnął dopiero kiedy na dokładkę dałam mu 180 ml mleka....śpi juz drugą godzinę.... :p

Aniulka, a jak dajecie Łukiemu te buraczki? Sama gotujesz i mieszasz z ziemniakami? hm, może ja też bym spróbowała dac coś takiego Maciusiowi...?

Beatko wooow ale Majcia ma apetyt.Z takim szybko dogoni wagą wzrostem i umiejętnościami inne dzieciaczki. Brawo!

Kinek najzwyklejsze w świecie buraczki ugotowane i przetarte ( tylko bez octu, takie na słodko)

reklama
Aniulko, w imieniu Kamy dziękuję - nutramigen jest paskudny - ja po spróbowaniu plulam nim na lewo i prawo - no, nie dosłownie ;) , a ona go je ::)

Maja i Łukasz szokuja mnie ilością wchlanianego jedzenia - dzielne wrzesniaki :) ;)

Do góry