reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Aniulka pisze:
Łukasz pluje kurczakiem w potrawce z jarzynami. To jest z koperkiem i podejrzewam , że moje dziecko nie cierpi koperku. Za to zajada się daniami w pomidorach a dzisiaj dostał danie od 9 miesiąca z makaronem... zajadał się az mu się uszy trzęsły

Kuba uwielbia koperek. Natkę pietruszki też ;D Ma to po mnie ;D Bo ja uwielbiam takie trawy.

izis pisze:
a Kuba ma skórną wysypkę i chloeraka niewiem od czego ???

A wprowadzałaś mu ostatnio coś nowego? Albo zmieniałaś proszek, kosmetyki ? Albo może swój proszek zmieniałaś, bo jak Kubę nosisz to ma kontakt z Twoimi ubraniami i też mogło go uczulic?

wiesz ja zaczęłam mu prać w zwykłym proszku i to chyba jest powód ale już od jakiegoś czasu piorę zpowrotem w jego a te liszaje mu nie schodzą :mad:

a ja Wam strasznie zazdroszczę tempa we wprowadzaniu nowości :)

u nas są z tym problemy - wspomniana wysypka i wzdęcia czasami :(

Izis - ta wysypka u Kuby może być objawem alergii

Witajcie!!!
My juz po spacerze i zaczynam dzis podawac Juli danie z indyczkiem.Jak dotad dobrze tolerowala nowosci i zadnych dolegliwosci nie ma.Nawet jak pije juz soczki to lepiej sie zalatwia.
Tylko niewiem bo po tej wysypce co miala jakies dwa tygodnie temu pozostal jej taki liszaj...(duzo krostek w jednym miejscu) na szyji i niemoge niczym tego zlikwidowac.21 kwietnia idziemy do lekarza na szczepienie wiec zobaczymy..jakos jej to nie przeszkadza,jest pogodna i nie "drapie" sie w okolicach.
Idziemy jesc "nowosc" ...Pozdrawiamy i odezwe sie pozniej.

reklama
izis pisze:
wiesz ja zaczęłam mu prać w zwykłym proszku i to chyba jest powód ale już od jakiegoś czasu piorę zpowrotem w jego a te liszaje mu nie schodzą :mad:

Izis mozliwe ze od proszku, chociaz ja już od dawna piore Łukaszka rzeczy w Vizirze razem z naszymi i nic mu nie jest...
Spróbuj kąpac Kubusia przez kilka dni w krochmalu. Powinna zejśc ta wywypka. Można jeszcze wypróbowac w nadmanganianie potasu, ale myslę że krochmal starczy

Do góry