reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Aniulka pisze:Łukasz pluje kurczakiem w potrawce z jarzynami. To jest z koperkiem i podejrzewam , że moje dziecko nie cierpi koperku. Za to zajada się daniami w pomidorach a dzisiaj dostał danie od 9 miesiąca z makaronem... zajadał się az mu się uszy trzęsły
Kuba uwielbia koperek. Natkę pietruszki też ;D Ma to po mnie ;D Bo ja uwielbiam takie trawy.
Gosiczka
Mamusia Kubusia
izis pisze:a Kuba ma skórną wysypkę i chloeraka niewiem od czego ???
A wprowadzałaś mu ostatnio coś nowego? Albo zmieniałaś proszek, kosmetyki ? Albo może swój proszek zmieniałaś, bo jak Kubę nosisz to ma kontakt z Twoimi ubraniami i też mogło go uczulic?
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Witajcie!!!
My juz po spacerze i zaczynam dzis podawac Juli danie z indyczkiem.Jak dotad dobrze tolerowala nowosci i zadnych dolegliwosci nie ma.Nawet jak pije juz soczki to lepiej sie zalatwia.
Tylko niewiem bo po tej wysypce co miala jakies dwa tygodnie temu pozostal jej taki liszaj...(duzo krostek w jednym miejscu) na szyji i niemoge niczym tego zlikwidowac.21 kwietnia idziemy do lekarza na szczepienie wiec zobaczymy..jakos jej to nie przeszkadza,jest pogodna i nie "drapie" sie w okolicach.
Idziemy jesc "nowosc" ...Pozdrawiamy i odezwe sie pozniej.
My juz po spacerze i zaczynam dzis podawac Juli danie z indyczkiem.Jak dotad dobrze tolerowala nowosci i zadnych dolegliwosci nie ma.Nawet jak pije juz soczki to lepiej sie zalatwia.
Tylko niewiem bo po tej wysypce co miala jakies dwa tygodnie temu pozostal jej taki liszaj...(duzo krostek w jednym miejscu) na szyji i niemoge niczym tego zlikwidowac.21 kwietnia idziemy do lekarza na szczepienie wiec zobaczymy..jakos jej to nie przeszkadza,jest pogodna i nie "drapie" sie w okolicach.
Idziemy jesc "nowosc" ...Pozdrawiamy i odezwe sie pozniej.
reklama
izis pisze:wiesz ja zaczęłam mu prać w zwykłym proszku i to chyba jest powód ale już od jakiegoś czasu piorę zpowrotem w jego a te liszaje mu nie schodzą![]()
Izis mozliwe ze od proszku, chociaz ja już od dawna piore Łukaszka rzeczy w Vizirze razem z naszymi i nic mu nie jest...
Spróbuj kąpac Kubusia przez kilka dni w krochmalu. Powinna zejśc ta wywypka. Można jeszcze wypróbowac w nadmanganianie potasu, ale myslę że krochmal starczy
Podziel się: