reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Aniulka, dzięki za podpowiedzi :) Powiedz mi po jakim czasie od wprowadzenia nowinek dałaś Łukiemu danonka i co za biszkopty dajesz? Takie ciacha?

reklama
Kinek danonka pierwszy raz dałam jakiś tydzień, półtora temu. Następnego po kilku dniach przerwy. Biszkopty chciałam bezglutenowe ale moja mama pierwsza dała Łukaszowi biszkopta z jabłkiem i kupiła zwykłe . Ja miałam ostatnio wrocławskie a teraz petitki. Stwierdzam jednak że wroclawskie sa najlepsze bo się nie krusza . Są takie jakby gumowate i Łukasz nie jest w stanie ich ugryźć tylko je tak "niupla" w buźce. Dzięki temu nie ma mowy aby jakaś kruszynka mu wpadła do gardełka.

Joanna no to się dogadałysmy co do imienia Twojego babelka. Nie wiem czy juz z nami wcześniej pisałaś?? Przepraszam, ale Cie nie zapamiętałam albo mi umknęłaś. Głownie piszemy o pierdołkach na watku WRZESIEN i tam Cie zapraszam ;)

Joanna MK my właśnie przeszliśmy 3dniówke
od niedzieli do środy gorączka , 39 st najwięcej
w środę wysypka, najpierw na brzuszku, później na szyjce i buzi , troszkę na rączkach
acha i bylo jeszcze parę brzydkich kup
wysypka podobnie jak u Julianny,
była 2 dni, teraz już znikła

pewnie to 3dniówka u Twojego dziecka :)

Witam!!!
U nas kiepska pogoda...slonko chyba o nas zapomnialo.
Jula prawie bez wysypki.Zobaczymy jak bedzie pozniej.Nie dalam jej wczoraj Lakcidu i moze to dzieki temu a moze to ta 3dniowka.Zobaczymy pozniej.dam jej wieczorkiem Lakcid i sie okaze czy to czy tamto powoduje ta wysypke.
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli.

reklama
My jemy gruszki wiliamsa, jablko i banana oraz kaszki mleczno ryzowe podawane lyzeczka :)
Soczki pijemy ale pol na pol z woda i herbatki ;) nauczyla sie pic z butelki ;) :) :) :)

Wszystko bardzo dobre ;D

Do góry