reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Aniulka, dzięki za podpowiedzi :) Powiedz mi po jakim czasie od wprowadzenia nowinek dałaś Łukiemu danonka i co za biszkopty dajesz? Takie ciacha?

reklama
Kinek danonka pierwszy raz dałam jakiś tydzień, półtora temu. Następnego po kilku dniach przerwy. Biszkopty chciałam bezglutenowe ale moja mama pierwsza dała Łukaszowi biszkopta z jabłkiem i kupiła zwykłe . Ja miałam ostatnio wrocławskie a teraz petitki. Stwierdzam jednak że wroclawskie sa najlepsze bo się nie krusza . Są takie jakby gumowate i Łukasz nie jest w stanie ich ugryźć tylko je tak "niupla" w buźce. Dzięki temu nie ma mowy aby jakaś kruszynka mu wpadła do gardełka.

Joanna no to się dogadałysmy co do imienia Twojego babelka. Nie wiem czy juz z nami wcześniej pisałaś?? Przepraszam, ale Cie nie zapamiętałam albo mi umknęłaś. Głownie piszemy o pierdołkach na watku WRZESIEN i tam Cie zapraszam ;)

Joanna MK my właśnie przeszliśmy 3dniówke
od niedzieli do środy gorączka , 39 st najwięcej
w środę wysypka, najpierw na brzuszku, później na szyjce i buzi , troszkę na rączkach
acha i bylo jeszcze parę brzydkich kup
wysypka podobnie jak u Julianny,
była 2 dni, teraz już znikła

pewnie to 3dniówka u Twojego dziecka :)

Witam!!!
U nas kiepska pogoda...slonko chyba o nas zapomnialo.
Jula prawie bez wysypki.Zobaczymy jak bedzie pozniej.Nie dalam jej wczoraj Lakcidu i moze to dzieki temu a moze to ta 3dniowka.Zobaczymy pozniej.dam jej wieczorkiem Lakcid i sie okaze czy to czy tamto powoduje ta wysypke.
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli.

reklama
My jemy gruszki wiliamsa, jablko i banana oraz kaszki mleczno ryzowe podawane lyzeczka :)
Soczki pijemy ale pol na pol z woda i herbatki ;) nauczyla sie pic z butelki ;) :) :) :)

Wszystko bardzo dobre ;D

Do góry