reklama
Kinek danonka pierwszy raz dałam jakiś tydzień, półtora temu. Następnego po kilku dniach przerwy. Biszkopty chciałam bezglutenowe ale moja mama pierwsza dała Łukaszowi biszkopta z jabłkiem i kupiła zwykłe . Ja miałam ostatnio wrocławskie a teraz petitki. Stwierdzam jednak że wroclawskie sa najlepsze bo się nie krusza . Są takie jakby gumowate i Łukasz nie jest w stanie ich ugryźć tylko je tak "niupla" w buźce. Dzięki temu nie ma mowy aby jakaś kruszynka mu wpadła do gardełka.
Joanna no to się dogadałysmy co do imienia Twojego babelka. Nie wiem czy juz z nami wcześniej pisałaś?? Przepraszam, ale Cie nie zapamiętałam albo mi umknęłaś. Głownie piszemy o pierdołkach na watku WRZESIEN i tam Cie zapraszam
Joanna no to się dogadałysmy co do imienia Twojego babelka. Nie wiem czy juz z nami wcześniej pisałaś?? Przepraszam, ale Cie nie zapamiętałam albo mi umknęłaś. Głownie piszemy o pierdołkach na watku WRZESIEN i tam Cie zapraszam
Joanna MK my właśnie przeszliśmy 3dniówke
od niedzieli do środy gorączka , 39 st najwięcej
w środę wysypka, najpierw na brzuszku, później na szyjce i buzi , troszkę na rączkach
acha i bylo jeszcze parę brzydkich kup
wysypka podobnie jak u Julianny,
była 2 dni, teraz już znikła
pewnie to 3dniówka u Twojego dziecka
od niedzieli do środy gorączka , 39 st najwięcej
w środę wysypka, najpierw na brzuszku, później na szyjce i buzi , troszkę na rączkach
acha i bylo jeszcze parę brzydkich kup
wysypka podobnie jak u Julianny,
była 2 dni, teraz już znikła
pewnie to 3dniówka u Twojego dziecka
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Witam!!!
U nas kiepska pogoda...slonko chyba o nas zapomnialo.
Jula prawie bez wysypki.Zobaczymy jak bedzie pozniej.Nie dalam jej wczoraj Lakcidu i moze to dzieki temu a moze to ta 3dniowka.Zobaczymy pozniej.dam jej wieczorkiem Lakcid i sie okaze czy to czy tamto powoduje ta wysypke.
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli.
U nas kiepska pogoda...slonko chyba o nas zapomnialo.
Jula prawie bez wysypki.Zobaczymy jak bedzie pozniej.Nie dalam jej wczoraj Lakcidu i moze to dzieki temu a moze to ta 3dniowka.Zobaczymy pozniej.dam jej wieczorkiem Lakcid i sie okaze czy to czy tamto powoduje ta wysypke.
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli.
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
My jemy gruszki wiliamsa, jablko i banana oraz kaszki mleczno ryzowe podawane lyzeczka
Soczki pijemy ale pol na pol z woda i herbatki nauczyla sie pic z butelki
Wszystko bardzo dobre ;D
Soczki pijemy ale pol na pol z woda i herbatki nauczyla sie pic z butelki
Wszystko bardzo dobre ;D
Podziel się: