reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

miyu pisze:
Mnie się wydaje że to może od ziemniaków...Monia ty też pisałaś, że ziemniaka Kamilce dałaś .

no dałam, ale to było w sobotę :(, od soboty nie jadła go a wysypana jest dalej :(

przyszła mi myśl, że to może od oilatum :(, bo niczego nowego teraz nie daję, ale oilatum smaruję ją od 2 mies. życ.

czy wysypka może być od oilatum?
:( - pomóżcie

reklama
monia luleczka kiedyś pisała ,że jej Julka jest uczulona na oilatum
ale jeżeli używasz już 2 miesiące id opiero teraz wysypka, to nie wiem
może spróbuj zmienic na coś innego - bambino albo Nivea zobaczysz czy bedzie lepiej

monia my od urodzenia używaliśmy oilatum i wszystko było ok a jakiś czas temu Maks miał takie dziwne czerwone poliki, myślałam że to skaza, ale on białka raczej nie spożywa i odstawiłam oilatum na rzecz wszechuczulających johnsonów i teraz jest dobrze
więc wszystko możliwe

Hani wysypka na szczęście zeszła.Zmieszałam Nan Ha z nutramigenem w proporcjii 4 nana na 2 nutramigenu -tak poleciła nam lekarka.Wynika z tego, że Hanka źle toleruje białko krowie ale ostrej skazy nie ma.Mam nadzieję, że mleczko hypoalergiczne starczy...

Matiemu też zeszła wysypka, ma jeszcze tylko suche nóżki i walczymy z tym niestety troche bezskutecznie.

marta3x pisze:
monia   luleczka kiedyś pisała ,że jej Julka jest uczulona na oilatum
ale jeżeli używasz już 2 miesiące id opiero teraz wysypka, to nie wiem
może spróbuj zmienic na coś innego -  bambino albo Nivea zobaczysz czy bedzie lepiej

marta, spóbuję zmienić :), ale nie na te kosmetyki, bo one Kamie nie służą też :(
kangurki pisze:
monia my od urodzenia używaliśmy oilatum i wszystko było ok a jakiś czas temu Maks miał takie dziwne czerwone poliki, myślałam że to skaza, ale on białka raczej nie spożywa i odstawiłam oilatum na rzecz wszechuczulających johnsonów i teraz jest dobrze
więc wszystko możliwe

kangurki
, u nas" dżonson " nie działa dobrze, niestety :(

reklama
koreczek83 pisze:
wiecie co moja córa to by non stop cos papusiała i w buzce miala i naszczescie wszytko je i nic jej nie jets

no to super, niech rośnie nasza malutka :laugh:, jeszcze inne wrześniaki przegoni ;)

Do góry