reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Antek po raz pierwszy dostal wysypki
Na klacie, mysle ze od nowego soku.
Jablko z czarna porzeczka
Na klacie, mysle ze od nowego soku.
Jablko z czarna porzeczka
M
Melanie
Gość
no kurcze
Pariska też wysypana na klacie i na pleckach koło szyi
i tak troszeczke na brodzie
cholera - myslicie, że dzieci ze skazą nie powinny jeść dań z mięskiem : : :
albo proszek : wyprałam jej ręcziczki z naszymi :
no ale jak od proszu, to by jej koło ust nie wyszło, nie ? :
Pariska też wysypana na klacie i na pleckach koło szyi
i tak troszeczke na brodzie
cholera - myslicie, że dzieci ze skazą nie powinny jeść dań z mięskiem : : :
albo proszek : wyprałam jej ręcziczki z naszymi :
no ale jak od proszu, to by jej koło ust nie wyszło, nie ? :
Cześ dziewczyny,
Hania też wysypana- klateczka i brzuszek, troszkę z tyłu na głowie i leciutko zaczerwienione pod kolankami.Jakiś tydzień temu przestała dostawac moje mleko.Dostawała Nan Ha, a od 3 dni bebilon.Strasznie się boję, że to skaza niestety.Byliśmy u naszej lekarki i stwierdziła, że faktycznie jest to jakaś alergia i przepisała Nutramigen.Tylko, że Hanka nie chce go do ust wziaśc.Zrobiła mega awanturę i mimo, że zrobiliśmy pół na pół z Enfamilem,nie chciała jeśc- histeria, ryk..Nie wiedzieliśmy czy to kolka, czy jej niesmakuje aż tak, czy ją boli..Złorzeczyłam , modliłam się i pocieszałam ja jednocześnie.Jacek pobiegł do sklepu i kupił Nan Ha 2 i bebilon Ha2.W efekcie mamy w domu Enfamil, Nutramigen,Bebilon,Bebilon Ha, Nan Ha.Jeżeli będzie jednak musiała pic Nutrmigen to się chyba zastrzelę.Hanka jest straszliwie wrażliwa na smaki i chyba umrze z głodu a ja z rozpaczy
Hania też wysypana- klateczka i brzuszek, troszkę z tyłu na głowie i leciutko zaczerwienione pod kolankami.Jakiś tydzień temu przestała dostawac moje mleko.Dostawała Nan Ha, a od 3 dni bebilon.Strasznie się boję, że to skaza niestety.Byliśmy u naszej lekarki i stwierdziła, że faktycznie jest to jakaś alergia i przepisała Nutramigen.Tylko, że Hanka nie chce go do ust wziaśc.Zrobiła mega awanturę i mimo, że zrobiliśmy pół na pół z Enfamilem,nie chciała jeśc- histeria, ryk..Nie wiedzieliśmy czy to kolka, czy jej niesmakuje aż tak, czy ją boli..Złorzeczyłam , modliłam się i pocieszałam ja jednocześnie.Jacek pobiegł do sklepu i kupił Nan Ha 2 i bebilon Ha2.W efekcie mamy w domu Enfamil, Nutramigen,Bebilon,Bebilon Ha, Nan Ha.Jeżeli będzie jednak musiała pic Nutrmigen to się chyba zastrzelę.Hanka jest straszliwie wrażliwa na smaki i chyba umrze z głodu a ja z rozpaczy
M
Melanie
Gość
no chyba Cię nie pocieszę, ale Nan ha i tak ma białko mleka krowiego, tylko, że mniej niż nie ha
my też na poczatku stosowalismy Nan ha ale niestety teraz jesteśmy na Nutramigenie
Jedyne co mogę poradzić, to podobno niektóre dzieci piją po dodaniu soczku albo deserku
może ten numer przejdzie : spróbuj
powodzenia
my też na poczatku stosowalismy Nan ha ale niestety teraz jesteśmy na Nutramigenie
Jedyne co mogę poradzić, to podobno niektóre dzieci piją po dodaniu soczku albo deserku
może ten numer przejdzie : spróbuj
powodzenia
reklama
kurcze to nieciekawie z tymi wysypkami
Melanie musisz uważac na cielęcine, wiesz o tym?
wysypka koło ust może być od ślinienia a reszta od proszku,tak myśle
Kinek nie wiem co doradzić,straszne jest uczucie gdy nie wiesz co robić, znam to
może spróbuj czopków Viburcol, jak sie mała uspokoi i wtedy ją nakarmić
w kwesti mleka nie doradze, moge tylko życzyc powodzenia
Melanie musisz uważac na cielęcine, wiesz o tym?
wysypka koło ust może być od ślinienia a reszta od proszku,tak myśle
Kinek nie wiem co doradzić,straszne jest uczucie gdy nie wiesz co robić, znam to
może spróbuj czopków Viburcol, jak sie mała uspokoi i wtedy ją nakarmić
w kwesti mleka nie doradze, moge tylko życzyc powodzenia
Podziel się: