reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Daję Bobovity. Na 150 mleka daje się 2 i pół płaskie łyżki. Wiec na 90 wyjdzie niecałe dwie. Ty zacznij może od jednej małej dośc czubatej. Jak będzie ok to potem jedna duża płaska. Przynajmniej ja tak robiłam.
Melani a nie dostałaś do domciu poradnika żywieniowego?

reklama
Melanie pisze:
dziekuję za radę a na flaszkę 90 ml ile kaszki byś proponowała na początek ?
Jaką kaszke dajesz? Firma jaka?
Hej Melanie ja również polecam bobovite, nestle odradzam (strasznie słodkie) normy do ilości kaszek znajdziesz na opakowaniach, ale praktyczna rada - warto aby otwór w smoku był szerszy, bo nic może z tego nie wyjść. Mojemu Wiktorkowi około 5 miesiąca zaczęłam podawać takie rarytasy łyżeczką, na początku był zaskoczony,ale potem łatwiej mu było się odzwyczajać od butli ze smokiem i coraz lepiej szło z innymi potrawami podawanymi z łyżeczką!

Kariwiw pisze:
Melanie pisze:
dziekuję za radę a na flaszkę 90 ml ile kaszki byś proponowała na początek ?
Jaką kaszke dajesz? Firma jaka?
Hej Melanie ja również polecam bobovite, nestle odradzam (strasznie słodkie) normy do ilości kaszek znajdziesz na opakowaniach, ale praktyczna rada - warto aby otwór w smoku był szerszy, bo nic może z tego nie wyjść. Mojemu Wiktorkowi około 5 miesiąca zaczęłam podawać takie rarytasy łyżeczką, na początku był zaskoczony,ale potem łatwiej mu było się odzwyczajać od butli ze smokiem i coraz lepiej szło z innymi potrawami podawanymi z łyżeczką!

a podowałaś mu całą flaszkę łyżeczką? ::) to chyba trwało pół nocy, co ? ;)

Marta do domu Ci przysłali czy na skrzynkę meilową?? gdzie tam się loguje bo nie widzę mogę wejśc na strony bez logowania :-[ :-[ :-[ :-[

do domu,razem z próbkami kaszek ;D
tam jest wejście, później strona klub nowoczesnego zywienia
2 punkt poradnik nutricia
i tam wpisujesz swoje dane

reklama
Do góry