reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

mleko mamy jest delikatniejsze niz butelkowe i żoładeczek karmionego cycusiem jest przez to delikatniejszy. Zresztą sama zauważyłas że dzieciom karmionym piersią później się wprowadza nowości niz butelkowym... no nie wiem, takie jest moje odczucie patrząc z perspektywy karmienia dwóch dzidziolków

reklama
Od trzech dni daje Mikołajowi raz dziennie kaszke mleczno-ryżową na mleku modyfikowanym
dostaje także jabłuszko ze słoika
dzisiaj poraz pierwszy dostał jabłuszko z marchewką i soczek jabłkowy ale tego ostatniego wogóle nie chciał pic i musiałam ten sok łyżeczką mu podawć

Kuba dostał wczoraj deserek gerbera jabłka z marchwią i winogronami, i po tych winogronach bolał go brzuszek i przez cały wieczór nic nie chciał zjeśc. A szkoda, bo bardzo mu smakował. Dostał tylko kilka łyżeczek. Resztę musiała skończyc mama :D

No to i Krzysia faza nowego menu dopadła. Zaczęliśmy od Jabłuszka Hippa, jest delikatne i słodziutkie, mielił mały jęzorkiem aż miło, na początku większość kilka razy wylatywała mu z buzialka, ale w końcu załapał o co biega.
Pozekamy na efekty skórno- brzuszkowe.

Natalka dzisiaj dostała pierwszy raz na noc butlę z kaszką z owoców leśnych. Bardzo jej smakowało ;D
Brawa dla Krzysia....duży facet z niego :laugh:

no, dziękuję cioteczki, ale nie ma za co, pyszne było, jak mleczko, co to kiedyś mi mama z cyca dawała, a teraz takie świństwo na "N" mi wciska

reklama
Do góry