mleko mamy jest delikatniejsze niz butelkowe i żoładeczek karmionego cycusiem jest przez to delikatniejszy. Zresztą sama zauważyłas że dzieciom karmionym piersią później się wprowadza nowości niz butelkowym... no nie wiem, takie jest moje odczucie patrząc z perspektywy karmienia dwóch dzidziolków
reklama
Od trzech dni daje Mikołajowi raz dziennie kaszke mleczno-ryżową na mleku modyfikowanym
dostaje także jabłuszko ze słoika
dzisiaj poraz pierwszy dostał jabłuszko z marchewką i soczek jabłkowy ale tego ostatniego wogóle nie chciał pic i musiałam ten sok łyżeczką mu podawć
dostaje także jabłuszko ze słoika
dzisiaj poraz pierwszy dostał jabłuszko z marchewką i soczek jabłkowy ale tego ostatniego wogóle nie chciał pic i musiałam ten sok łyżeczką mu podawć
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
a moja zjadła dzis pierwsza zupke krem jarzynowa oczywiscie wpucowała tio raz dwa
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Kuba dostał wczoraj deserek gerbera jabłka z marchwią i winogronami, i po tych winogronach bolał go brzuszek i przez cały wieczór nic nie chciał zjeśc. A szkoda, bo bardzo mu smakował. Dostał tylko kilka łyżeczek. Resztę musiała skończyc mama
No to i Krzysia faza nowego menu dopadła. Zaczęliśmy od Jabłuszka Hippa, jest delikatne i słodziutkie, mielił mały jęzorkiem aż miło, na początku większość kilka razy wylatywała mu z buzialka, ale w końcu załapał o co biega.
Pozekamy na efekty skórno- brzuszkowe.
Pozekamy na efekty skórno- brzuszkowe.
M
Melanie
Gość
czy w tej kaszce jest mleczko, tzn czy dzieci ze skazą tez mogą? :
reklama
Podziel się: