reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Jak jeszcze nie wiedziałam że Kuba ma skazę to mu dałam bebiko. Po bebiku to dostał takiej wysypki że wyglądał jakby go trądzik młodzieńczy w ostrej wersji dopadł. Przez dwa tygodnie pryszczaty chodził.

reklama
tu prawie wszystkie dziedzi były pryszczate ale nie wszystkie mają skazę
nie wiedziałysmy co się dzieje ::)
Paris dopiero od około 3 tygodni dostaje Nutra
wcześniej dostawała Nan ha - trądziku nie miała tylko takie placki suche na szyjce, uszkach, polikach, troszke na brzuszku a ostatnio nawet pod kolankami

Kuba miał takie suche szorstkie i śmierdzące za uszkami, no i szorstkie policzki. I do tego przeokropne biegunki fuj

Kuba miał nieraz takie biegunki, że lekarka wypisała mi już skierowanie do szpitala gdyby nie przeszły. Ale na szczęście przeszły, a odkąd jesteśmy na nutramigenie, to jedyną wadą kupek jest... ich smrodliwośc :D

a ja kuzwa wypełniłam tam na tej stronie tamten wniosek o ten poradnik żywieniowy juz chyba ok trzy miesiące temu i do tej pory nie dostałam DEBILE :mad:

Do Melanie,
na początku trochę to trwało, ale potem się rozkręcił, w miarę wprawy mojej i jego! potem kaszki stawały się coraz to gęstsze, więc coraz szybciej szło.;))

No to powodzenia! a zapomniałabym uwaga na smoczki z dziurą w kształcie Y czasem jak mały wyczuł że szybko leci, szybko jadł a wtedy błeee odbiło mu się i momentalnie wszystko zwrócił :( może lepiej kupić np. trójprzepływowy, albo z trzema diurkami (możne je ew. poszerzyć) ja używałam avent, a te z Y to jakas kanadyjska firma playtex z odkręcanym dnem i gumową membraną, nuk chyba już też takie wprowadził, ale właśnie te butle miały takie ciśnienie, że powodowały u Wika wymioty. A łyżeczką było już pewniej Jej, dawno już był ten etap...
p.s. śliczna córcia

reklama
Do góry