reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

dziękuję Martusia zaraz tam idę. ;)

Melanie a z tą kaszką nie jest tak źle, Kuba pił jak miał dużą dziurkę( smoczek do papek) czasem się zatykała jak sie większa grudka trafiła ale generalnie wypijał bez problemu

reklama
chyba z literką Y bedzie lepszy chociaz ja nie wiem bo ja miałam dla Kuby smoczki Nuka i tam o ile dobrze pamietam chyba był X ;D ;D ;D ;D

Ja daję małej taką kaszke płynną...specjalnie o konsystencji butelkowej... Dostaje ją smoczkiem Avent trójką i bez żadnego problemu ciągnie. ;D
Melani a chodziło mi o poradnik..bo tam do niego dawali próbkę kaszki, którą małej podaję ;D

My z Kubusiem jesteśmy wielkimi fanami kaszek! Kupiłam już kaszki ryżowe z bobovity bananową i malinową. Małemu robię na nutramigenie a sobie na Łaciatym :) Bo ja też uwielbiam kaszki i czasem zjem taką na lekkie śniadanko. A Kuba dostaje taką rzadką, przez butelkę, bo łyżeczką mu nie pasuje :)

a no widzisz Winia poradnika na bank nie mamy, bo kaszki nie przysłali ...pamiętałabym ::)
jak bylismy w kultikinie to dawali nam kaszki przy wejściu
musze zerknąć, czy te mogę Parisce dawać
Ja równiez lubię kaszki ale jeszcze 2 miesiące muszę sobie odmawiać ::)

Melanie pisze:
a no widzisz Winia poradnika na bank nie mamy, bo kaszki nie przysłali ...pamiętałabym  ::)
jak bylismy w kultikinie to dawali nam kaszki przy wejściu
musze zerknąć, czy te mogę Parisce dawać
Ja równiez lubię kaszki ale jeszcze 2 miesiące muszę sobie odmawiać  ::)

Melanie, na wodzie te kaszki też są całkiem zjadliwe (oczywiście ryżowe, mlecznoryżowych nie możesz). Bo na nutramigenie możesz, ale takich smakołyków Ci nie polecam ;)

ooo no to sobie posmakuję na wodzie, bo absolutnie nikt by mnie nie namówił na Nutramigen - a alergolog próbowała :p guła jedna, prawie pusciłam hafta

nutramigen jest przeobrzydliwy.na sam zapach mam odruch wymiotny. Za to Kuba tak się przyzwyczaił, że nawet słodzic mu nie muszę glukozą. Jak się dorwie do butli to 2 minuty i butla pusta :)

reklama
Do góry