reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
No to fajnie
dzis sprubojemy herbatke ;D
Kurcze a zapytam jeszcze z butelki dajecie czy juz z niekapka ??? ???
Ja dam bytekla chyba na poczatek bo wydaje mi sie, ze z niekapka szybko leci ??? ???
Ja dam bytekla chyba na poczatek bo wydaje mi sie, ze z niekapka szybko leci ??? ???
Ja z butli daje- Niki niebardzo wie jak pic z niekapka, a sandrusia jest przyzwyczajona do cycka wiec mysle, ze na poczatek lepsza bedzie butlamartusia_78 pisze:No to fajniedzis sprubojemy herbatke ;D
M
Melanie
Gość
Paris dzisiaj też popiła herbatkę ale nie za dużo około 40 ml :
i tak jak u Hanki po nowościach ulewa :
dzisiaj np po tej herbatce ulewała
pije z butli ze smoczkiem 3.
i tak jak u Hanki po nowościach ulewa :
dzisiaj np po tej herbatce ulewała
pije z butli ze smoczkiem 3.
martusia_78
Pilysmy wczoraj herbate z hippa 
smakowala nawet
wypila 20 ze 100 a reszte mama hhi 
Dziwila sie bardzo co to za sztuczny cycus
i pozniej juz tylk sie bawila butla
i moczka gryzla

Dzisiaj mialam zamiar dac kaszke z moim mlekiem ale do jasnej ciasnej nie umiem go odciagnac

odciagam odciagam i odciagnelam dopiero 50, a gdzie 100 do jutra chyba beda tak odciagac ??? ??? ??? zobaczymy co nam wyjdziez tego.
smakowala nawet
Dziwila sie bardzo co to za sztuczny cycus
Dzisiaj mialam zamiar dac kaszke z moim mlekiem ale do jasnej ciasnej nie umiem go odciagnac
odciagam odciagam i odciagnelam dopiero 50, a gdzie 100 do jutra chyba beda tak odciagac ??? ??? ??? zobaczymy co nam wyjdziez tego.
martusia_78
Powiem wam szczerze, ze do du.y ten moj laktator, w koncu go odstawilam i sciagnelam mleczko reka (sciagalam pol dnia
)
Efekt byl taki: bolace i naciagniete cycki, zrobione mleczko mamusi 120ml i 1 lyzeczka kaszki, a niunia moja pociagnela 2 razuy i wypila 20 potem znow 20 i na tym koniec wykrecala sie w druga strone i strasznie chciala cycusia, a jak jej podalam to jeszcze wieksza zlosc bo chyba byly puste albo nie tyle iile chciala zeby bylo i byl placz bo spiaca a mleka niet. To bylo moje pierwsze i ostatnie odciaganie
tyle roboty i nic z tego.
Na drugi dzien zrobilam kaszke z bebiko2 180 i 3 lyzki kaszki bobovita ryzowej z jablkami i zjadla 8 lyzeczek nawet smakowalo ale potem bylo krzywienie i plucie i znow wyladowalysmy na cycusiu
Dzis jadla marcheweczke i byla baaarrdzooo smmaczna
I smakuje herbatka z hippa jablkowa z wit c i malinowa z dzika roza

Efekt byl taki: bolace i naciagniete cycki, zrobione mleczko mamusi 120ml i 1 lyzeczka kaszki, a niunia moja pociagnela 2 razuy i wypila 20 potem znow 20 i na tym koniec wykrecala sie w druga strone i strasznie chciala cycusia, a jak jej podalam to jeszcze wieksza zlosc bo chyba byly puste albo nie tyle iile chciala zeby bylo i byl placz bo spiaca a mleka niet. To bylo moje pierwsze i ostatnie odciaganie
Na drugi dzien zrobilam kaszke z bebiko2 180 i 3 lyzki kaszki bobovita ryzowej z jablkami i zjadla 8 lyzeczek nawet smakowalo ale potem bylo krzywienie i plucie i znow wyladowalysmy na cycusiu
Dzis jadla marcheweczke i byla baaarrdzooo smmaczna
I smakuje herbatka z hippa jablkowa z wit c i malinowa z dzika roza
reklama
Weronika je rano kleik ryzowy z bebiko omneo ok.130ml okgodz.13 obiadek domoy też podobna objetośc ,popołudniu deserek jabłuszko a wieczorem jest na mleku z cycusia o ile uda mi się odciągnąc .w nocy tez się budzi na cyca raz albo 2 razy.
Podziel się: