reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
No to fajnie ;) dzis sprubojemy herbatke ;D

Kurcze a zapytam jeszcze z butelki dajecie czy juz z niekapka ??? ???

Ja dam bytekla chyba na poczatek bo wydaje mi sie, ze z niekapka szybko leci ??? ???

martusia_78 pisze:
No to fajnie ;) dzis sprubojemy herbatke ;D

Kurcze a zapytam jeszcze z butelki dajecie czy juz z niekapka ??? ???

Ja dam bytekla chyba na poczatek bo wydaje mi sie, ze z niekapka szybko leci ??? ???
Ja z butli daje- Niki niebardzo wie jak pic z niekapka, a sandrusia jest przyzwyczajona do cycka wiec mysle, ze na poczatek lepsza bedzie butla :)

Paris dzisiaj też popiła herbatkę ale nie za dużo około 40 ml ::)

i tak jak u Hanki po nowościach ulewa ::)
dzisiaj np po tej herbatce ulewała :p

pije z butli ze smoczkiem 3.

Pilysmy wczoraj herbate z hippa :)
smakowala nawet :D wypila 20 ze 100 a reszte mama hhi :p

Dziwila sie bardzo co to za sztuczny cycus ;) ;) i pozniej juz tylk sie bawila butla :) i moczka gryzla :) :)

Dzisiaj mialam zamiar dac kaszke z moim mlekiem ale do jasnej ciasnej nie umiem go odciagnac :p :p :p
odciagam odciagam i odciagnelam dopiero 50, a gdzie 100 do jutra chyba beda tak odciagac ??? ??? ??? zobaczymy co nam wyjdziez tego.

Powiem wam szczerze, ze do du.y ten moj laktator, w koncu go odstawilam i sciagnelam mleczko reka (sciagalam pol dnia :) )
Efekt byl taki: bolace i naciagniete cycki, zrobione mleczko mamusi 120ml i 1 lyzeczka kaszki, a niunia moja pociagnela 2 razuy i wypila 20 potem znow 20 i na tym koniec wykrecala sie w druga strone i strasznie chciala cycusia, a jak jej podalam to jeszcze wieksza zlosc bo chyba byly puste albo nie tyle iile chciala zeby bylo i byl placz bo spiaca a mleka niet. To bylo moje pierwsze i ostatnie odciaganie :p tyle roboty i nic z tego.

Na drugi dzien zrobilam kaszke z bebiko2 180 i 3 lyzki kaszki bobovita ryzowej z jablkami i zjadla 8 lyzeczek nawet smakowalo ale potem bylo krzywienie i plucie i znow wyladowalysmy na cycusiu :)

Dzis jadla marcheweczke i byla baaarrdzooo smmaczna :D :D :D :D

I smakuje herbatka z hippa jablkowa z wit c i malinowa z dzika roza :) :) :)

reklama
Weronika je rano kleik ryzowy z bebiko omneo ok.130ml okgodz.13 obiadek domoy też podobna objetośc ,popołudniu deserek jabłuszko a wieczorem jest na mleku z cycusia o ile uda mi się odciągnąc .w nocy tez się budzi na cyca raz albo 2 razy.

Do góry