Liluś tu nie chodzi o smak (maliny,truskawki itd) tylko o jakiś składnik który zawiera ten syrop,ale jesli Twoje dzieciaczki piją i jest ok to super,ja też już pisałam ze musze podać małemu i może tez mu posłuży,w zasadzie nie wątpie w to bo jeszcze sie nie zdarzylo ze cos mu zaszkodziło bądz uczuliło.
Dziś Dorek zjadł z Bacomy serek chomogenizowany z morelami Pysio,zjadł cały wielki kubek,smakowało jak zawsze i wszystko,i do tego zagryzł pożniej milky-łejem(pisze tak bo nie wiem jak to sie pisze,a tak wiadomo o co chosi)
Czy któraś dawała avocado maluchowi?Jak tak to jak podawała?
Mirka ja moze nie karmie Doriana swoim jedzenie ale zawsze daje mu skosztować i to włąsnie takie słone czy pieprzne czy czoskowe(czosnek uwielbia,sosy i inne).
Dziś Dorek zjadł z Bacomy serek chomogenizowany z morelami Pysio,zjadł cały wielki kubek,smakowało jak zawsze i wszystko,i do tego zagryzł pożniej milky-łejem(pisze tak bo nie wiem jak to sie pisze,a tak wiadomo o co chosi)
Czy któraś dawała avocado maluchowi?Jak tak to jak podawała?
Mirka ja moze nie karmie Doriana swoim jedzenie ale zawsze daje mu skosztować i to włąsnie takie słone czy pieprzne czy czoskowe(czosnek uwielbia,sosy i inne).