reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedz
stwierdzam ze bardzo mało je owoców dorian
arbuza,banany to nagminnie,nektarynke,jabłko i skubnąl czereśnie i sliwkę
no coz juz wiem co moze wiec jutro zaatakuje bazar

co do jajek to tez daje ugotowane na twardo z widelca ale bardzo zadko

a co do mielenia deserów to chyba zle ze tak robie?Powinien dostawac tak jak piszecie np cała jagodę?
Ale jak robie m deser to banan,kaszka z wodą plus jakies herbatniki rozmoczone i miksuje wszystko on to uwuelbia.
Hmmm

Bardzo wam dziekuje za podopowiedzi

hej dziewczyny, pamietacie mnie jeszcze?:-)

u mnie sporo sie dzieje dlatego nie bylo mnie na forum
ale nasze dzieciaki listopadowe juz wyrosly:-):-)

mam pytanie -czy oprucz pangi dajecie maluchom jeszcze jakas rybke??

Ja rybę dałam tydzień temu - słoiczek od po 9 miesiącu . Smakowała mu a śmierdział jak by zjadł paprykarz hihih :-D

reklama
Do góry