wisienkaa1
Listopadowa mama '07
nio ale to bylo w polsce tu mu sie staram dawac jeden ten zwykly ale musze dorzucic jeszcze owoce, bo sie nienajada
asix
to synek ma niezły apetyt
mój jak zje ten kubeczek jogurtu 60g to mu wystarcza, czasem ostatnie pare lyzeczek to juz tak je od niechcenia,
Ja chcialam pytac czy wszystkie dajecie to zoltko tak jak pisza,ze chyba 2-3 razy w tyg
Bo Dorian dostał moze z dwa razy,u mnie sie malo jajek je wiec dlatego.
women ja nie daje, tu nie ma takiego schematu, zreszta jakos zapomina mi sie o tym....
anulka kolezanka co ma miesiac starsze dziecko (czyli jak oskarek) pytala sie tu HV to ta powiedziala ze mozna podawac przetwory mleczne, tylko wazne aby tego mleka krowiego nie pilWow... a ja sie balam jogurtu...
To jak to jest, mleka krowiego nie podawac najlpeiej do 3 r.życia, a wszystko inne z mleka mozna?? Bo ja jakas niedouczona jestem
jogurty, lody, serki... smietana??
Ja tez sie troche obawiam dawac, ale mysle ze taki maly jogurcik 60g to jest w sam raz jak dla niego, wazne zeby nie przesadzic, bo wtedy moze dostac ta skaze
Czasem jeszcze je loda ze mną na spółke, no uwielbia! nie dam mu to wrzeszczy śmiejemy się że już jest rozpieszczony :-):-):-)
No i chciałam napisać ze Dorek posmakował co to frytka,heh wyraz twarzy podczas jedzenia bezcenny.
women wczoraj miałam frytki i kusiło mnie nie powiem aby dać mu spróbować ale jednak nie dałam....uważam że to za wcześnie i pozatym nie ma w tym nic dobrego dla niego.