reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

reklama
zgadzam sie z Women ze tabele w necie sa nie do konca dobrea to dlatego ze jak sobie otworzysz dwie to roznie na nich jest naopisanenawet raz mialysmy tu porownanie,ja znalazlam ze cos jest dozwolone od X miesiaca a chyba Pusia na innej stronie ze od XL miesiaca...wiec jak widac roznie ,

Lilka jasne ze internet to śmietnik ale np. o tej rybie to jeszcze jak Michał był mały mówiła nam nasza pediatra i tak jak pisałam dużo później była wprowadzana.Podobna sprawa z glutenem teraz dużo wczesniej dlatego sa takie rozbieżności w tabelach.Ale fakt jest faktem ze ryba to dosć silny alergen

HURRAaaaaaaaaaaa

mój synuś dzis 1 raz zdjadł cały słoiczek ten 125g na 1 raz :-):-):-)
jak się obudził to az mu w brzuszku burczało, to musiał być naprawde głodny :-D:-D

annineczka rice pudding nie lubi :no: nie lubi żadnych kaszek, ryżu

na śniadanie daje mu banana (banana-mango) pudding (heinz) takie kubeczki 100gr to od dawna zjada całe - kocha to, aż się trzęsie jak mu daję :-D:-D

na obiad jakiś słoiczek z mięskiem 125g, zazwyczaj jadł pół czy 3/4 a wczoraj cały

a na deser daje też kubeczek 100g (heinz)r jakiegoś musu owocowego - zazwyczaj jabłko-banan - też zjada cały i też się trzesie :-D:-D

i od czasu do czasu przed snem daje mu biszkopta - wczoraj mu rozmiękczyłam z wodą i dałam 2 łyżki płatków owsianych to też mu smakowało, chociaz na początku się krzywił. :-):-)

Wisienko zazstanawiam sie czy konsultowalas z kims sposob zywienia? Np z HV w baby clinic? Bo mi powiedziala ze ogolnie Dominik ma jesc wszystko to co my, np. jesli jemy pozno obiad to zostawiac mu na drugi dzien w lodowce. No ale ja nie slucham i daje mu sloiczki.

Davidek jest juz na STAGE 2??

reklama
Do góry