reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

no to ładnie 3 matki takie co nie patrza na schematy:-):-) hehe
Women zdaj relacje jak Dorianek jadł pierwszy słoiczek z kawałkami bo Kapik się krztusił kilka łyżek a potem juz extra:-)
Bira a Ingusia od razu załapała o co lotto:-)?:-)

reklama
Bira a Kapik to ziemniaki uwielbia!!!!!!!! jak jemy obiad zawsze musi dostac bo jak nie to aż mi go żal jak patrzy:-)
a hitem słoikowym jest marchewka z ziemniakami:-) takze ziemniaki pod każdą postacią:-) hihi

my też się schematów nie trzymamy...
co prawda nie daję jeszcze naszego jedzenia ale słoiczki wszystkie jakie mi wpadną w ręce te powyżej 6 m-ca też i nic się nie dzieje.
a dziś po raz pierwszy Mateusz dostał biszkopty no i pyszne. tylko po jedzeniu musieliśmy się przebierać bo biszkopty były wszędzie:-)

Agus, już jesteśmy cztery;-):-)

no to ładnie 3 matki takie co nie patrza na schematy:-):-) hehe
Women zdaj relacje jak Dorianek jadł pierwszy słoiczek z kawałkami bo Kapik się krztusił kilka łyżek a potem juz extra:-)
Bira a Ingusia od razu załapała o co lotto:-)?:-)

A gdzie tam;-) Jak dostała pierwszy raz kawałek marchewki to jej w gardle stanął aż jej oczy wyszły. Ale szybko załapała. W któryś dzień dostała słoik z całym groszkiem to już wiedziała o co biega:-)

Bira a Kapik to ziemniaki uwielbia!!!!!!!! jak jemy obiad zawsze musi dostac bo jak nie to aż mi go żal jak patrzy:-)
a hitem słoikowym jest marchewka z ziemniakami:-) takze ziemniaki pod każdą postacią:-) hihi

Moja też kocha ziemniaki. Szczególnie te z talerza;-) Ale ogólnie w każdej postaci bardzo jej podchodzą ;-) Zresztą po jej buźce widać;-) Sama jak ziemniak wygląda;-)

Dorian dzis zjadł rosołek z kurczakiem i ryzem (ryz byl w calosci)-lekko sie ksztusił moze jutro pojdzie lepiej
Ja tez z talerza jeszcze nie daje,ale wcina bułki,parówkę miał okazję itd

AGA ty na piersi i dajesz takie cuda Mateuszowi?

Dorian dzis zjadł rosołek z kurczakiem i ryzem (ryz byl w calosci)-lekko sie ksztusił moze jutro pojdzie lepiej
Ja tez z talerza jeszcze nie daje,ale wcina bułki,parówkę miał okazję itd

AGA ty na piersi i dajesz takie cuda Mateuszowi?
jakie cuda?
tylko zupki i deserki ze słoiczków. Może o miesiąc za szybko ale wszystko jest ok więc podaję, zresztą moja kumpela to samo, siostra też jak jej córcia była mała

ja tez sie nie trzymam schematow
poprostu zwracam uwage czy malej cos zaszkodzilo czy nie
tutaj jest o tyle glupio,ze jedzonko w sloikach jest dla 4-o.6-o,8-o miesiecznych dzieci itd.
no wiec dla 4-o miesieczniakow jadlysmy od 3,5 miesiaca
potem po 4tym miesiacu Hania juz wtrynia jedzonko dla 6-cio miesieczniakow
teraz wchodzimy juz na 8 miesieczne sloiki,czyli deserki,soczki i kaszki

obiadkow nie kupuje w sloikach bo mala nie lubi
wiec daje jej to co mamy na obiedzie,np.ziemniaczka poduszonego z warzywami gotowanymi
raz podjadla ziemniaki z sosem pomidorowym
chlebek to jzu norma u nas
nie raz skubie jej moj chlebek posmarowany z czyms,malej smakuje,nic nie dolega

jednego czego nie lubi to mieska,wiec jeszcze sie wstrzymuje bo zdaje mi sie ze ją brzuszek bolal po obiadku ze sloiczka z dodatkiem mieska

to tyle

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry