reklama
Zapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Bira ja tez kupiłam niekapka po tym jak przeczytałam twoj post
Mały odrazu sobie poradził z piciem,sam sobie trzyma
Kupiłam z Nuby i jest zajebisty z regulacją przepływu,narazie ma na ten słaby ustawiony.
Women
najlepszy niekapek jaki mam to firmy NUBY z czystym sumieniem moge polecic
jest super
Liluś własnie taki kupiłam ;-);-);-);-)
Kamai ja nie trzymam sie tabel,nawet nie za bardz mnie one interesuja jak juz wprowadzilam jedzonko naszej corci
jesli chodzi o mleko kolejne to my poprostu na nie przeszlysmy wczoraj, bo nan1 sie skonczyl i kupilismy juz nan2
deserki,obiadki,soczki moja corcia juz je i pije te dla dzieci 4 miesiecznych i zaczelam juz jej nowosci wprowadzac dla 6 miesiecznych dzieci,bo tu w Norwegi o dziwo nie ma nic dla 5 miesiecznych bobaskow
a moja mala juz pojadla wszystkiego po iles razy dla 4 miesiecznych dzieci,nic jej nie jest wiec jemy juz produkty dla 6 miesieczniakow
i jest rowniez wszystko ok
co do glutenu to np.moja Hania od ok.miesiaca dostaje troszke chlebka jak my jemy np.sniadania
ja jej skubie i daje teka ociupinke
poprostu robie wszystko na wyczucie,jak cos corce zaszkodzilo to jej to przestalam dawac i tyle,i sproboje za jakis czas
tak robilam ze starsza corka i tak robie teraz z mlodsza
moje dzieci nie cierpia na zadne alergie wiec tez w tej kwesti jestem spokojna,bo co innego jakby byly alergikami.......
no to tyle
Popieram ja identycznie postepuje
Intuicja mi mowi ze moje dziecko moze wcinac i nic sie nie dzieje
a wcina tak jak piszesz juz niektore produkty po 5 miechu glowinie obiadki z miesem
mam kaszke ktora sie rozrabia z woda i nie wiem czy zageszczac nia mleko
myslalam zeby zrobic tak zrobic kaszke z woda i potem dodac do mleka wszytko w odpowiednich proporcjach .... co w na to ??
Kurcze jakos nie moge sobie wyobrazic kaszki z wodą,nie wydaje mi sie ze to jest smaczne choc moge sie mylic
Ale wydaje mi sie ze jesli pisze z woda to rób Mirka z wodą
A druga mozesz sobie kupic i robic z melczkiem(ja wole te na mleku):-)
Beata34
Fanka BB :)
myslalam zeby zrobic tak zrobic kaszke z woda i potem dodac do mleka wszytko w odpowiednich proporcjach .... co w na to ??
Wiesz co Mirka mi się wydaje że jeżeli ta kaszka jest już na mleku to możesz zrobić ją rzadszą i podawać przez butlę bo po co do tego jeszcze mleko?
A może można rozcięczyć mlekiem jakaś dzisiaj zakręcona jestem nie wiem Mirka
Ale masło maślane napisałam naprawdę nie jest ze mną dobrze dzisiaj
Mirka to skoro zawiera mleko to rób tylko z wodąwomen ... ta kaszka juz zawiera mleko dlatego z woda
Bo jesli chcesz dodac jeszcze mleka to tak jakbyś podała ziemniaki z pyrami :-)
Na to samo wyjdzie a nie wiadomo czy nie przesadzi sie wtedy z witaminami zawartymi w mleczku,bo jak wiemy ze co za duzo to nie zdrowo.
E
ELBRA
Gość
women ... ta kaszka juz zawiera mleko dlatego z woda
Ja mam kaszke mleczno-ryżową. I pisze tam, że na wodzie to tak robie bo pytałam lekarki i mówiła, że jak coś jest już na mleku to nie dawać drugi raz mleka
karina1980
Czytalam ze wiele z Was kupilo maluszką niekapki no i ja dzisiaj tez wzielam z Aventu z tym ze dokupilam osobno smoczek z miekkim ustnikiem i tam mniej leci.
Dzisiaj pil sobie soczek i mial radoche a swoimi lapkami podtrzymywal mi ten kubek.
POZDRAWIAM
KARINA
Dzisiaj pil sobie soczek i mial radoche a swoimi lapkami podtrzymywal mi ten kubek.
POZDRAWIAM
KARINA
Beata34
Elbra lepiej nie można było tego ująćJa mam kaszke mleczno-ryżową. I pisze tam, że na wodzie to tak robie bo pytałam lekarki i mówiła, że jak coś jest już na mleku to nie dawać drugi raz mleka
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Beata, Ingę tez zatwardziło. Od wczoraj zero kupy Później pojadę dla mniej po soczek ze śliwek, to ją troche rozluźni;-)
Women, wklej tego niekapka którego masz, bo ja znaleźć nie mogę.
Mirka ja bym już tego nie rozcieńczała żadnym mlekiem
Women, wklej tego niekapka którego masz, bo ja znaleźć nie mogę.
Mirka ja bym już tego nie rozcieńczała żadnym mlekiem
Podziel się: