bira
Listopadowe mamy'07
Zapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam Wam napisać w zeszłym tygodniu przyszła do mnie przesyłka reklamowa produktów Bobovita w której było:
- zupka marchewkowa z ryżem-po 4 miesiącu,
- mus z jabłek i bananów-po 5 misiącu,
- herbatka z jabłka i melisy- po 4 miesiącu,
- mleko bebiko 2 -po 4 misiącu,
-kaszka mleczko-ryżowa z bananami-po 4 mieiącu,
- napój,
- poradnik zywienia:-)
Tez coś takiego dostałyście?????Szczerze mówiac nie wiem skad ona jest jak wychodziłam ze szpitala dostałam takie dwie paczuszki róznych produktów m.in pampers, sudokrem itd....ale wtedy wypełniałam do tego taka ankiete a do tego co przyszło nic nie wypełniałam:-)
Tak wogóle mały mój ma lekką wysypke sądze że to po jabłuszku więc dostaje jak na arzie soczek z marchwi bo przecieu nie może i dzisiaj dałam mu pierwszy raz gruszke zobaczymy czy nic nie bedzie
POZDRAWIAM
KARINA
Ostatnio jak miała taki brak apetytu, okazało się, że ma bakterie w moczu. Dlaego mam nadzieję, ze to nie to cholerswo znowu. Dziś oddałam mocz do analizy znowu, za kilka dni będzie wynik z posewu.
Monika jak Wam idzie karmienie strzykawką?
Elbra co do kupek to u nas rózne kolory i kształty hihi w zależności od tego co zjemy;-)
Zapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Moj maly wcina chrupki kukurydziane polecilam mi to pani dr
daje mu w raczke i sam sobie je
on ma zajecie a ja czas wolny
Polecam...:-)
jaki cudem
nie potrzebuje zebow zeby gryzc
A jakiego niekapaka kupilas,nie dławi sie?Nie leci tam za mocno?
Tez bym kupila...
Super Bira też spróbujęZapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Ja razem z butelką treningową Avent kupiłamBez zadnych sprzeciwów cała butelke w ten spsob moze wypic Dorian takze fajna sprawa:-)
U nas tak samo,do tego cuchnie strasznie
A jakiego niekapaka kupilas,nie dławi sie?Nie leci tam za mocno?
Tez bym kupila...
Women w niekapku dziecko musi mocno ssac by mu lecialo-stad niekapek bo mozesz do gory nogami postawic i nic nie wyleci
a jako matka doswiadczona zdecydowanie odradzam niekapki Canpola-mega kapki to sa i czytalam na innym forum inne mamy rowniez odradzaly,u mnie sie nei sprawdzil tez Avent,co mnie zdziwilo jak na te firme,rowniez przeciekal
najlepszy niekapek jaki mam to firmy NUBY z czystym sumieniem moge polecic
jest super