bira
Listopadowe mamy'07
Zapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam Wam napisać w zeszłym tygodniu przyszła do mnie przesyłka reklamowa produktów Bobovita w której było:
- zupka marchewkowa z ryżem-po 4 miesiącu,
- mus z jabłek i bananów-po 5 misiącu,
- herbatka z jabłka i melisy- po 4 miesiącu,
- mleko bebiko 2 -po 4 misiącu,
-kaszka mleczko-ryżowa z bananami-po 4 mieiącu,
- napój,
- poradnik zywienia:-)
Tez coś takiego dostałyście?????Szczerze mówiac nie wiem skad ona jest jak wychodziłam ze szpitala dostałam takie dwie paczuszki róznych produktów m.in pampers, sudokrem itd....ale wtedy wypełniałam do tego taka ankiete a do tego co przyszło nic nie wypełniałam:-)
Tak wogóle mały mój ma lekką wysypke sądze że to po jabłuszku więc dostaje jak na arzie soczek z marchwi bo przecieu nie może i dzisiaj dałam mu pierwszy raz gruszke zobaczymy czy nic nie bedzie
POZDRAWIAM
KARINA
Ostatnio jak miała taki brak apetytu, okazało się, że ma bakterie w moczu. Dlaego mam nadzieję, ze to nie to cholerswo znowu. Dziś oddałam mocz do analizy znowu, za kilka dni będzie wynik z posewu.
Monika jak Wam idzie karmienie strzykawką?
Elbra co do kupek to u nas rózne kolory i kształtyhihi w zależności od tego co zjemy;-)
![]()
Zapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Moj maly wcina chrupki kukurydziane polecilam mi to pani dr
daje mu w raczke i sam sobie je
on ma zajecie a ja czas wolny
Polecam...:-)
jaki cudem![]()
nie potrzebuje zebow zeby gryzc
![]()
A jakiego niekapaka kupilas,nie dławi sie?Nie leci tam za mocno?
Tez bym kupila...
Super Bira też spróbujęZapomniałam się pochwalić, ze od wczoraj Inek pije z niekapka:-) Na początku strasznie jej nie szło. Więcej wylała niż wypiła, ale już wieczorem było super:-)
Ja razem z butelką treningową Avent kupiłamBez zadnych sprzeciwów cała butelke w ten spsob moze wypic Dorian takze fajna sprawa:-)
U nas tak samo,do tego cuchnie strasznie
A jakiego niekapaka kupilas,nie dławi sie?Nie leci tam za mocno?
Tez bym kupila...
Women w niekapku dziecko musi mocno ssac by mu lecialo-stad niekapekbo mozesz do gory nogami postawic i nic nie wyleci
a jako matka doswiadczona zdecydowanie odradzam niekapki Canpola-mega kapki to sa i czytalam na innym forum inne mamy rowniez odradzaly,u mnie sie nei sprawdzil tez Avent,co mnie zdziwilo jak na te firme,rowniez przeciekal
najlepszy niekapek jaki mam to firmy NUBYz czystym sumieniem moge polecic
jest super