reklama
szalona_Izka
Zaciekawiona BB
no hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było
Gabryśka wcinała raz dziennie od 3 m-ca gotowaną przeze mnie i zblendowaną merchewkę, równiez ze względu na nasz problem z twardymi kupkami. Od czwartego oprócz cycusia dostaje raz dziennie deserek albo zupkę. Ponieważ nie bardzo umie przesuwać pokarm jeszcze w buzi to rzadkie deserki pije z butli.
Nie widzę żadnych dolegliwości związanych z nowym pokarmem
Gabryśka wcinała raz dziennie od 3 m-ca gotowaną przeze mnie i zblendowaną merchewkę, równiez ze względu na nasz problem z twardymi kupkami. Od czwartego oprócz cycusia dostaje raz dziennie deserek albo zupkę. Ponieważ nie bardzo umie przesuwać pokarm jeszcze w buzi to rzadkie deserki pije z butli.
Nie widzę żadnych dolegliwości związanych z nowym pokarmem
bira
Listopadowe mamy'07
uuuuu
a lekarka podala jakas mozliwa przyczyne chwilowego spadku apetytu??
bo mam nadzieje ze szybko u was to minie...domyslam sie ze to bardzo meczace tak karmic przez strzykawke..:-(
Ostatnio jak miała taki brak apetytu, okazało się, że ma bakterie w moczu. Dlaego mam nadzieję, ze to nie to cholerswo znowu. Dziś oddałam mocz do analizy znowu, za kilka dni będzie wynik z posewu.
Beatka prosze bardzo
Bira i Kunda kurcze moj tez malo zje i na dodatek zyga wiec niewiele mu zostaje w brzuszku
co za fatalny okres jakies choroby wirusy dodiabła w tym wszystkim
ja dzis tez bede strzykawką karmic,zobaczymy jakie beda efekty
Monika jak Wam idzie karmienie strzykawką?
karina1980
Fanka BB :)
Zapomniałam Wam napisać w zeszłym tygodniu przyszła do mnie przesyłka reklamowa produktów Bobovita w której było:
- zupka marchewkowa z ryżem-po 4 miesiącu,
- mus z jabłek i bananów-po 5 misiącu,
- herbatka z jabłka i melisy- po 4 miesiącu,
- mleko bebiko 2 -po 4 misiącu,
-kaszka mleczko-ryżowa z bananami-po 4 mieiącu,
- napój,
- poradnik zywienia:-)
Tez coś takiego dostałyście?????Szczerze mówiac nie wiem skad ona jest jak wychodziłam ze szpitala dostałam takie dwie paczuszki róznych produktów m.in pampers, sudokrem itd....ale wtedy wypełniałam do tego taka ankiete a do tego co przyszło nic nie wypełniałam:-)
Tak wogóle mały mój ma lekką wysypke sądze że to po jabłuszku więc dostaje jak na arzie soczek z marchwi bo przecieu nie może i dzisiaj dałam mu pierwszy raz gruszke zobaczymy czy nic nie bedzie
POZDRAWIAM
KARINA
- zupka marchewkowa z ryżem-po 4 miesiącu,
- mus z jabłek i bananów-po 5 misiącu,
- herbatka z jabłka i melisy- po 4 miesiącu,
- mleko bebiko 2 -po 4 misiącu,
-kaszka mleczko-ryżowa z bananami-po 4 mieiącu,
- napój,
- poradnik zywienia:-)
Tez coś takiego dostałyście?????Szczerze mówiac nie wiem skad ona jest jak wychodziłam ze szpitala dostałam takie dwie paczuszki róznych produktów m.in pampers, sudokrem itd....ale wtedy wypełniałam do tego taka ankiete a do tego co przyszło nic nie wypełniałam:-)
Tak wogóle mały mój ma lekką wysypke sądze że to po jabłuszku więc dostaje jak na arzie soczek z marchwi bo przecieu nie może i dzisiaj dałam mu pierwszy raz gruszke zobaczymy czy nic nie bedzie
POZDRAWIAM
KARINA
karina1980
Karina ja tez dostalam taka paczuszke ale to bylo w 2005 roku :-)
a dostalas ja wlasnie z tej wypelnionej ankiety :-)
potem co jakis czas beda ci cos przesylac :-)
Acha no to wszystko jasne:-)ja myslałam że tamta ankieta dotyczy tylko tych produktów które dostałam przy wypisie:-)
Dzieki za informacje.
KARINA
E
ELBRA
Gość
Laski mam pytanko. Jak zaczęłyście wprowadzać nowe jedzonko to u waszych dzieci zmieniły się kupki?
Tzn czy sa gęste czy rdzadki lub raczej zbite? i jakiego koloru??
Bo mojemu sie zmieniło i się zastanawiam czy dlatego.
Lilka
Elbra ja jak zaczelam mleko modyfikowane wprowadzac to kupka juz sie zrobila zbita
potem jak wprowadzamy jedzonko to kupka tez jest bardziej twardsza
ale jak mloda dostanie np. sok ze sliwek to jest poprostu sraczka
wszystko ok;-)
Karina ja mialam jeszcze jakas ankiete do wypelnienia typu jaki mamy samochod,jaki rocznik,ile zarabiamy bla bla bla
nasciemnialismy w tej ankiecie rowno bo czulam ze jak sie w ankiecie pokaze ze sie jest ''kasiastym'' to bedzie wiecej probek do domu przychodzilo
no i zdaje mi sie ze sie nie mylilam :-) bo co jakis czas dostawalam jakies paczuszki od bobovity i nestle
potem jak wprowadzamy jedzonko to kupka tez jest bardziej twardsza
ale jak mloda dostanie np. sok ze sliwek to jest poprostu sraczka
wszystko ok;-)
Karina ja mialam jeszcze jakas ankiete do wypelnienia typu jaki mamy samochod,jaki rocznik,ile zarabiamy bla bla bla
nasciemnialismy w tej ankiecie rowno bo czulam ze jak sie w ankiecie pokaze ze sie jest ''kasiastym'' to bedzie wiecej probek do domu przychodzilo
no i zdaje mi sie ze sie nie mylilam :-) bo co jakis czas dostawalam jakies paczuszki od bobovity i nestle
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Elbra co do kupek to u nas rózne kolory i kształty hihi w zależności od tego co zjemy;-)
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
A ja nie dostałam żadnych próbek buuuuuuu:-( Ale co tam, większość rzeczy tak już wypróbowałyśmy;-):-)
Zmieniły się i to bardzo. Najbardziej odczuwa o mój nos Zapach, konsystencja i kolor zależą od tego co tam młoda wszamie.
Laski mam pytanko. Jak zaczęłyście wprowadzać nowe jedzonko to u waszych dzieci zmieniły się kupki?
Zmieniły się i to bardzo. Najbardziej odczuwa o mój nos Zapach, konsystencja i kolor zależą od tego co tam młoda wszamie.
Podziel się: