reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

reklama
Dziewczyny...

czy ktoras juz wprowadzila gluten?

Bo nam pediatra kazala zaczac od przecieru - zupki jarzynowej (marchew lub marchew + ziemniak) zasypanej kasza manna (chodzi wlasnie o ten gluten) ...no i nie wiem, ogladalam zupki Bobovity - np. jarzynowa (ziemniak i marchewka) od 4 m-ca i nie bardzo wiem jak tam dodac ta kasze manne.. hmmm, poradzcie cos... plisssss :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny...

czy ktoras juz wprowadzila gluten?

Bo nam pediatra kazala zaczac od przecieru - zupki jarzynowej (marchew lub marchew + ziemniak) zasypanej kasza manna (chodzi wlasnie o ten gluten) ...no i nie wiem, ogladalam zupki Bobovity - np. jarzynowa (ziemniak i marchewka) od 4 m-ca i nie bardzo wiem jak tam dodac ta kasze manne.. hmmm, poradzcie cos... plisssss :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Anulka ja bym trochę kaszki mannej na gęsto na wodzie ugotowała i dodała do przecieru ewentualnie dodatkowo zmiksowała całość blenderem

Hmm...ale na kaszce z bananami z bobovity pisze żeby dodać do wody a nie do mleka:confused:

no to widocznie jest juz na mleku mogyfikowanym

sa kaszki ktore dodaje sie do mleka
i kaszki z mlekiem modyfikowanym do ktorych dodaje sie juz tylko wode:-)

Dziewczyny dorazdzie Adas mi sie zepsuł i wogole nie chce jesc mleka tzn je ale bardzo mało...pije duzo herbatki wiec sie nie odwodni ale...juz nie wiem co robic:-(

Dziewczyny dorazdzie Adas mi sie zepsuł i wogole nie chce jesc mleka tzn je ale bardzo mało...pije duzo herbatki wiec sie nie odwodni ale...juz nie wiem co robic:-(

Kunda ja mam to samo
Mleka prawie wogole nie chce
obiadkow deserow i sokow wogoole nie moze
herbatki nie chce tylko lyka bierze i to wszystko
nie wiem co robic

reklama
Do góry