bira
Listopadowe mamy'07
Ja podaję kleik kukurydzany tylko na noc i na ok. 180 ml mleka daję 5 miarek takich od mleka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny Mam pytanie o kleik ryżowy . Czytam że zagęszczacie mleczko ale czy tylko na noc czy do każdego posiłu w dzień? Aha i ile kleiku dalecie na dana porcjie mleka? Ire miareak na ile mll?
faktycznie o tym nie pomyślałam dlatego moja zdecydowanie woli deserkitylko pamietajcie dziewczynki,ze jezeli zaczynacie wprowadzac sloiczki to zacznijcie od zupek itp.wazne zeby to bylo warzywne,bo jak poczuje pierwsze deserki to moze sie wypiac na warzywa ;-)
Witajcie dziewczyny Mam pytanie o kleik ryżowy . Czytam że zagęszczacie mleczko ale czy tylko na noc czy do każdego posiłu w dzień? Aha i ile kleiku dalecie na dana porcjie mleka? Ire miareak na ile mll?
ja zageszczam kazde mleczko kleikiem
na 150ml daje 3 miarki czubate te od mleka
mloda sie najada i jest syta na 3 godziny
dzisiaj pojechalismy do sklepu i nakupowalismy Hani deserkow,sokow,obiadkow ze hohoo :-)
a dlaczego??
bo mloda jak na niespelna 4-o meisieczne dziecko ejst za bystra jesli chodzi o jedzenie
jak my jemy to ona zaczyna ryczec i az sie trzesie
jak jej dam troszke chlebka czy co tam jemy to spokoj i wcina
to jest szok dla mnie....normalnie mnie moja grubcia zadziwia
czym sie rozni kaszka od kleiku