reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

Kajuniu
musze chyba powielic Twoj system , bo moje glodomory zameczaja nas nocnym karmieniem:baffled:

Ladina właśnie o 22.00 do rzadkośco o 22.30 po śpiącemu maluchy przewijam (czasami się rozbudzą), ale zasną w czasie karmienia, więc karmię przez sen. Super sprawdzona metoda :tak: ja już mam możliwość wysypiania się od conajmniej 2 miesięcy :-)

reklama
Dziewczyny chcę wam tylko powiedzieć że banan działa zatwardzająco i może uczulać, ale każde dziecko inaczej reaguję.Wspominam tylko o tym w razie czego

odnosnie kaszki ja kupilam jedna ale nie wiem czy dac malemu jest ryzowa ale w skladzie jest tez mleko 2 a moj je 1 wiec nie wiem czy to mozna mieszac

Sabinko chcę właśnie kupić tą kaszkę. Czy ją się też dosypuje do mleka modyfikowanego czy tylko do samej wody??:confused::baffled:

Dodaje się do mleczka

Dziewczyny chcę wam tylko powiedzieć że banan działa zatwardzająco i może uczulać, ale każde dziecko inaczej reaguję.Wspominam tylko o tym w razie czego

Moją Inge po bananach srasznie wysypało, brzuch ją bolał, więc na razie je odpuścłam. Za to świetnie toleruje kaszkę malinową.

czy rozcieczacie soczki .... moja mieszam jak narazie z woda

Zależy, czasami, rozcieńczam a czasami nie.

odnosnie kaszki ja kupilam jedna ale nie wiem czy dac malemu jest ryzowa ale w skladzie jest tez mleko 2 a moj je 1 wiec nie wiem czy to mozna mieszac
U nas chyba takich nie ma:no: nie wiem raczej nie mieszać bo mleko następne powinno być po 5 miesiącu

czy rozcieczacie soczki .... moja mieszam jak narazie z woda
ja nie daję soczków ale wiem że dziewczyny na początku rozcięczały

A my mieliśmy na obiadek jagnięcinę w warzywach z kaszką jaglaną pycha:-D

Moją Inge po bananach srasznie wysypało, brzuch ją bolał, więc na razie je odpuścłam. Za to świetnie toleruje kaszkę malinową.
.
Ola też po deserku z banankiem cierpiała i wysypkę dostała a tak jej smakowała:tak::-Da malina niby też alergizująca a widzisz Bira że Indze nic nie było

Elbra ja kaszke normalnie do mleczka na 150 ml. ok. 4 miarki kaszki:-) dziś kupiłam malinową ale nie chciałam na nocke dać wiec testujemy jutro:-)
Beatko u nas na szczęście banan przyswojony:-) deserki soczki kaszka mniam mniam:-);-)
Mirka ja rozcieńczałam soczki na początku teraz już nie:-)

reklama
Ola też po deserku z banankiem cierpiała i wysypkę dostała a tak jej smakowała:tak::-Da malina niby też alergizująca a widzisz Bira że Indze nic nie było

Inguśce też bardzo smakował. Cały słoik opedzlowała. Po dwch godzinach cała była w krostach. A kaszkę malinową daję dopiero od wczoraj, ale myślę, że jeżeli do tej pory nic się nie wydarzyło to już będzie git.

Do góry