reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

Kajuniu
musze chyba powielic Twoj system , bo moje glodomory zameczaja nas nocnym karmieniem:baffled:

Ladina właśnie o 22.00 do rzadkośco o 22.30 po śpiącemu maluchy przewijam (czasami się rozbudzą), ale zasną w czasie karmienia, więc karmię przez sen. Super sprawdzona metoda :tak: ja już mam możliwość wysypiania się od conajmniej 2 miesięcy :-)

reklama
Dziewczyny chcę wam tylko powiedzieć że banan działa zatwardzająco i może uczulać, ale każde dziecko inaczej reaguję.Wspominam tylko o tym w razie czego

odnosnie kaszki ja kupilam jedna ale nie wiem czy dac malemu jest ryzowa ale w skladzie jest tez mleko 2 a moj je 1 wiec nie wiem czy to mozna mieszac

Sabinko chcę właśnie kupić tą kaszkę. Czy ją się też dosypuje do mleka modyfikowanego czy tylko do samej wody??:confused::baffled:

Dodaje się do mleczka

Dziewczyny chcę wam tylko powiedzieć że banan działa zatwardzająco i może uczulać, ale każde dziecko inaczej reaguję.Wspominam tylko o tym w razie czego

Moją Inge po bananach srasznie wysypało, brzuch ją bolał, więc na razie je odpuścłam. Za to świetnie toleruje kaszkę malinową.

czy rozcieczacie soczki .... moja mieszam jak narazie z woda

Zależy, czasami, rozcieńczam a czasami nie.

odnosnie kaszki ja kupilam jedna ale nie wiem czy dac malemu jest ryzowa ale w skladzie jest tez mleko 2 a moj je 1 wiec nie wiem czy to mozna mieszac
U nas chyba takich nie ma:no: nie wiem raczej nie mieszać bo mleko następne powinno być po 5 miesiącu

czy rozcieczacie soczki .... moja mieszam jak narazie z woda
ja nie daję soczków ale wiem że dziewczyny na początku rozcięczały

A my mieliśmy na obiadek jagnięcinę w warzywach z kaszką jaglaną pycha:-D

Moją Inge po bananach srasznie wysypało, brzuch ją bolał, więc na razie je odpuścłam. Za to świetnie toleruje kaszkę malinową.
.
Ola też po deserku z banankiem cierpiała i wysypkę dostała a tak jej smakowała:tak::-Da malina niby też alergizująca a widzisz Bira że Indze nic nie było

Elbra ja kaszke normalnie do mleczka na 150 ml. ok. 4 miarki kaszki:-) dziś kupiłam malinową ale nie chciałam na nocke dać wiec testujemy jutro:-)
Beatko u nas na szczęście banan przyswojony:-) deserki soczki kaszka mniam mniam:-);-)
Mirka ja rozcieńczałam soczki na początku teraz już nie:-)

reklama
Ola też po deserku z banankiem cierpiała i wysypkę dostała a tak jej smakowała:tak::-Da malina niby też alergizująca a widzisz Bira że Indze nic nie było

Inguśce też bardzo smakował. Cały słoik opedzlowała. Po dwch godzinach cała była w krostach. A kaszkę malinową daję dopiero od wczoraj, ale myślę, że jeżeli do tej pory nic się nie wydarzyło to już będzie git.

Do góry