reklama
E
ELBRA
Gość
dziewczyny mrozicie dzieciom zupki??jesli tak to w czym je przechowywac, moga byc pojemniczki na mleko i inne rzeczy z aventu?no i jak dlugo moze taka zupka byc zamrozona- mowie o zupce z miesem
ja nie mroże bo młody je z nami. a jak coś innego je to mu robię na bieżąco na 2 dni i wtedy tylko w lodówce zostawiam
bira
Listopadowe mamy'07
Ja wcześniej mroziłam. Używałam do tego tych pojemniczków Aventu.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
ja też nie mroże bo młody je z nami jak uy Elbry:-) i jak coś to na 2 dzień zostaje...
Beata34
Fanka BB :)
Ja tez na 2 dni zawsze gotuję
dziewczyny wstyd sie przyznac ale moja mala raz tylko jadla rybe wiem ze powinna jesc raz w tygodniu ale jakos nie jestem za mocna w przyrzadzaniu ryb, dlatego prosze was o jakies proste przepisy dla dzieci na rybke
bira
Listopadowe mamy'07
Kathe, a nie podam przepisu, bo nie mam;-) Ja robię Indze rybkę na parze, albo wrzucam sdo gorącej wody czy wywaru z warzyw i je to ziemniakami, marchewką i innymi warzywkami:-)
Beata34
Fanka BB :)
Kathe nie przejmuj się ja też raz podałam ze łoika rybe bobovity i na tym poprzestałam.Tak samo jajko jeszcze nigdy nie podawałam
reklama
E
ELBRA
Gość
Kathhe ja też żadko podaję młodemu rybę. Sami mało jemy i tak jakoś wychodzi. ale co jakiś czas kupuje mu tą w słoiczku z Bobovity.
A jak sama mu robię to nie mam przeisu żadnego tylko tak jak Bira. po prostu wrzucam do wywaru albo do wody.
A jak sama mu robię to nie mam przeisu żadnego tylko tak jak Bira. po prostu wrzucam do wywaru albo do wody.
Podziel się: