reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

dziewczyny mrozicie dzieciom zupki??jesli tak to w czym je przechowywac, moga byc pojemniczki na mleko i inne rzeczy z aventu?no i jak dlugo moze taka zupka byc zamrozona- mowie o zupce z miesem

reklama
dziewczyny mrozicie dzieciom zupki??jesli tak to w czym je przechowywac, moga byc pojemniczki na mleko i inne rzeczy z aventu?no i jak dlugo moze taka zupka byc zamrozona- mowie o zupce z miesem

ja nie mroże bo młody je z nami. a jak coś innego je to mu robię na bieżąco na 2 dni i wtedy tylko w lodówce zostawiam:tak:

dziewczyny wstyd sie przyznac ale moja mala raz tylko jadla rybe:zawstydzona/y: wiem ze powinna jesc raz w tygodniu ale jakos nie jestem za mocna w przyrzadzaniu ryb, dlatego prosze was o jakies proste przepisy dla dzieci na rybke:tak:

Kathe, a nie podam przepisu, bo nie mam;-) Ja robię Indze rybkę na parze, albo wrzucam sdo gorącej wody czy wywaru z warzyw i je to ziemniakami, marchewką i innymi warzywkami:-)

reklama
Kathhe ja też żadko podaję młodemu rybę. Sami mało jemy i tak jakoś wychodzi. ale co jakiś czas kupuje mu tą w słoiczku z Bobovity.
A jak sama mu robię to nie mam przeisu żadnego tylko tak jak Bira. po prostu wrzucam do wywaru albo do wody.

Do góry