reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

reklama
dzięki mieszkam blisko tesco wiec poszukamy dzisiaj na spacerki, nasza kupa właśnie taka jak kwiatek:happy:ale ja sadziłam że to po jakimś owocu lub obiadkujak to dobrze ze jest forum:-)

Dziewczyny polecam tym, których dzieci mało piją płynów innych niż mleko... bliźniaki jakoś średnio piły, kupiłam niekapki, też d... i nagle zaczęły pić przez słomkę i wypijają mi hektolitry soczków herbatek a nawet jak Zuzka dostawała ostatnio kolejny ząbek i ją bolało przy mleku z butli to wypiła całe przez słomke a wiecie ile mają radości przy tym hehe :-D

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy te kupki Waszych dzieci po żelazie były jasno zielone?? bo Zosia takie właśnie robi a wg mnie powinny być ciemne żelazo chyba tak działa przynajmniej po enfamilu tak było?? sama nie wiem pewno spróbuje bebiko albo bebilon co radzicie??

Ja mogę się wypowiedzieć o bebiko bo Kacper pije i pił tylko to mleko. Ja uważam że to dobre mleko taka też jest opinia mojego pediatry, z kupkami nie miał problemów. ale Dziecko mojego kuzyna nie tolerowało bebiko miało bóle brzuszka także to chyba indywidualna sprawa jak dzieciaki tolerują mleko.

kupiam wczoraj humanę 2 ale...Zosia nie chce jej pić w efekcie całą noc nie wypiłanawet łyczka i zdesperowana ok 4 dałam jej nan to tez nie chciała:sorry:nie wiem co to ma oznaczać ?? humana jest dużo bardziej gęsta od nan ale dałam większy smoczek, zwykla w nocy jadła 3 razy:eek:zobaczymy dzisiaj teraz soczek piuj

no i mamy kolejny dzień bez mleka:eek: w nocy nic nie wypiła choć obudziła się jak zwykle, i płakała myślę że to zęby są powodem niejedzenia- (nie mamy jeszcze żadnego ale tak co 3 tyg bywają noce z Panadolem dentinox nie pomaga) rano zrobiłam humane-be, bebilon-stwierdziłam że może smak humany nie odpowiada- też nie, dałam kaszke z owocami-nie i jogurt hipp-jak dotąd ulubione danie tez nie:eek::wściekła/y:wiec stwierdziłam ze nie jest głodna

reklama
A my dzisiaj testowaliśmy jogurt naturalny plus miks owocowy mojeje roboty, mój wszystkożerca nie zawiódł mamusi i wcinał aż miło, aha a na obiadek jego ulubiona pomidorówka z lanymi kluseczkami zjadł baaardzooo dużo

Do góry