reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Moja Ola też na samym początku wprowadzania nowych pokarmów normalnie reagowała, chociaż kupki były gęstsze i rzadziej robiła - w sensie jedna dziennie a nie trzy ;-) Dopiero po jakimś czasie zaczęły się trudne dni, coś ok tygodnia miała problemy z kupką, bobki robiła po kilka na dzień, widać było, że ją to męczy, Wtedy zaczęłam dawać tą śliwkę, ale z gerbera, z hippa jest ona z kleikiem ryżowym z tego, co pamiętam, a z gerbera jest sama śliwka.
klaudia011
Fanka BB :)
Princess ja Fifkowi actimela nie daję...a czy można już takim dzieciakom to nie mam pojęcia
izkab
matka wariatka
Znalazłam tylko cos takiego Actimel i Redbull - ostrzeżenie :: NewWorldOrder.com.pl. ale nie wiem na ile to prawda ;-)
dzięki za odpowiedz.Jeszcze nigdy jej nie dawałam acimela także wolałam się poradzić.
W sumie to nigdy nie sądziłam,że cos jest w nich nie tak Ja raz na jakiś czas je piję a teraz wiadomo ( po niepotrzebnym faszerowaniu antybiotykami) :-(
Jeszcze raz dzięki za rady
W sumie to nigdy nie sądziłam,że cos jest w nich nie tak Ja raz na jakiś czas je piję a teraz wiadomo ( po niepotrzebnym faszerowaniu antybiotykami) :-(
Jeszcze raz dzięki za rady
reklama
A dziś moja wychciała surówkę z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka... smakowało jej baaardzo - tym bardziej, że do tego była rybka tilapia z folii. Konkretne smaki moje dziecię lubi a chyba można bez problemu kiszoną kapustę podać już??
Podziel się: