reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

dzięki za odpowiedz
jabłuszko staram się jej dawać codziennie- nie zawsze chce, natomiast zupki podaje jej od ok.3 tygodni i dopiero teraz zaczeła tak reagować- i to mnie dziwi.

reklama
Moja Ola też na samym początku wprowadzania nowych pokarmów normalnie reagowała, chociaż kupki były gęstsze i rzadziej robiła - w sensie jedna dziennie a nie trzy ;-) Dopiero po jakimś czasie zaczęły się trudne dni, coś ok tygodnia miała problemy z kupką, bobki robiła po kilka na dzień, widać było, że ją to męczy, Wtedy zaczęłam dawać tą śliwkę, ale z gerbera, z hippa jest ona z kleikiem ryżowym z tego, co pamiętam, a z gerbera jest sama śliwka.

Dziewczyny czy podawałyście już swoim pociechom actimelka od danone???Czy można w ogóle je podawać dzieciom w tym wieku???

dzięki za odpowiedz.Jeszcze nigdy jej nie dawałam acimela także wolałam się poradzić.
W sumie to nigdy nie sądziłam,że cos jest w nich nie tak:confused: Ja raz na jakiś czas je piję a teraz wiadomo ( po niepotrzebnym faszerowaniu antybiotykami) :-(
Jeszcze raz dzięki za rady:tak:

reklama
A dziś moja wychciała surówkę z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka... smakowało jej baaardzo - tym bardziej, że do tego była rybka tilapia z folii. Konkretne smaki moje dziecię lubi a chyba można bez problemu kiszoną kapustę podać już??

Do góry