reklama
to ja beznadziejna matka a raczej kucharka , bo wpierw rozgrzałam masło na patelni (a przecież patelnia dobra) potem dopiero dałam jajko, całe jajko. Troszke posoliłam a Ola i tak pogardziła.
Gdy coś wyciągam z lodówki dla małej to wpierw grzeje w gorącej wodzie a dla siebie np Danio wyciągam dużo wcześniej. Mam bardzo wrażliwe gardło.
Gdy coś wyciągam z lodówki dla małej to wpierw grzeje w gorącej wodzie a dla siebie np Danio wyciągam dużo wcześniej. Mam bardzo wrażliwe gardło.
BlackWizard
Fanka BB :)
U nas kolejny dzień niejedzenia... Nad ranem Julka zjadła butlę mleka, później o 10 kaszkę, o 14 z wieeeelką łaską pół banana. Obiadem w każdej postaci pluje i nie chce jeść warzyw. Nigdy bym nie przypuszczała, że z mojego żarłoka zrobi się taki niejadek
Faktycznie pozmieniało sie Julce. Moja dla odmiany dziś pięknie zjadła obiad, zupke jarzynową i karkówkę pieczoną. Poza tym wszystko zjada w maleńkich ilościach. Z nowości zaakceptowała jogurt naturalny. Tylko że u niej taki jogurcik to i na 3 razy by wystarczył . Mały słoiczek moreli na 2 razy...
reklama
Podziel się: