reklama
izkab
matka wariatka
Hehehe... ja mojego kiedyś poslałam po ogórki do kiszenia i koper, napisałam na kartce co ma kupić i przyniósł mi koperek i jeszcze oburzony był, że przecież to jest to samo co koper
A my testowałyśmy krupniczek i niestety próba nieudana :-( no mały tata mi rośnie - koperek beee, kasza beee...
A my testowałyśmy krupniczek i niestety próba nieudana :-( no mały tata mi rośnie - koperek beee, kasza beee...
Eeee to ja nie mam problemów z zakupami...Na wieksze ide sama ale po kilka rzeczy zawsze idzie tatusiek...i nawet kartki nie potrzebuje...:-)
Piotrek dziś na śniadanie dostał kaszkę manną na mleku zwykłym...Czyli po kilku dniach podawania pierwszy posiłek taki prawdziwszy...Podejrzewam że nic sie nie bedzie działo...Oczywiście smakuje mu bardzo wszystko co z mlekiem krowim ma związek...Lubi tak jak mamusia :-)
Piotrek dziś na śniadanie dostał kaszkę manną na mleku zwykłym...Czyli po kilku dniach podawania pierwszy posiłek taki prawdziwszy...Podejrzewam że nic sie nie bedzie działo...Oczywiście smakuje mu bardzo wszystko co z mlekiem krowim ma związek...Lubi tak jak mamusia :-)
dorciak - nawet po marchewie ma zielona kupalę?
nie po marchewce było ok, myślę że to po owocach dodaję do kaszek już rozgotowane bo po surowym jabłku od zawsze była zielona kupkaalbo po mleku bo od miesiąca Zosia je tyko raz w nocy pierś a 2 razy nan active, próbowałam enfamil ale zatwardzał jąmoże to nan sama nie wiem, mleka już bym wolała nie zmieniać, bo podobno powinno sie trzymać jednej marki
aniaj151
Fanka BB :)
U nas z nowości żurek smakował baaardzo!!!. Adiva robisz sama żurek czy kupny.
Wczoraj wcinał z żółtkiem i jeszcze chciał dokładkę. Dziś była kupka i wszystko ok Poza tym uwielbia ryby w każdej postaci na razie podawałam mintaja, sole i dorsza! Strasznie posmakował mu też biały ser (podjadał mamie troszkę na śniadanie bo inaczej bym spokojnie nie zjadła).
Wczoraj wcinał z żółtkiem i jeszcze chciał dokładkę. Dziś była kupka i wszystko ok Poza tym uwielbia ryby w każdej postaci na razie podawałam mintaja, sole i dorsza! Strasznie posmakował mu też biały ser (podjadał mamie troszkę na śniadanie bo inaczej bym spokojnie nie zjadła).
reklama
Podziel się: