reklama
izkab
matka wariatka
Hehehe... ja mojego kiedyś poslałam po ogórki do kiszenia i koper, napisałam na kartce co ma kupić i przyniósł mi koperek
i jeszcze oburzony był, że przecież to jest to samo co koper 
A my testowałyśmy krupniczek i niestety próba nieudana :-( no mały tata mi rośnie - koperek beee, kasza beee...

A my testowałyśmy krupniczek i niestety próba nieudana :-( no mały tata mi rośnie - koperek beee, kasza beee...
Eeee to ja nie mam problemów z zakupami...Na wieksze ide sama ale po kilka rzeczy zawsze idzie tatusiek...i nawet kartki nie potrzebuje...:-)
Piotrek dziś na śniadanie dostał kaszkę manną na mleku zwykłym...Czyli po kilku dniach podawania pierwszy posiłek taki prawdziwszy...Podejrzewam że nic sie nie bedzie działo...Oczywiście smakuje mu bardzo wszystko co z mlekiem krowim ma związek...Lubi tak jak mamusia :-)
Piotrek dziś na śniadanie dostał kaszkę manną na mleku zwykłym...Czyli po kilku dniach podawania pierwszy posiłek taki prawdziwszy...Podejrzewam że nic sie nie bedzie działo...Oczywiście smakuje mu bardzo wszystko co z mlekiem krowim ma związek...Lubi tak jak mamusia :-)
dorciak - nawet po marchewie ma zielona kupalę?
![]()
nie po marchewce było ok, myślę że to po owocach dodaję do kaszek już rozgotowane bo po surowym jabłku od zawsze była zielona kupka

aniaj151
Fanka BB :)
U nas z nowości żurek smakował baaardzo!!!
. Adiva robisz sama żurek czy kupny.
Wczoraj wcinał z żółtkiem i jeszcze chciał dokładkę. Dziś była kupka i wszystko ok
Poza tym uwielbia ryby w każdej postaci na razie podawałam mintaja, sole i dorsza! Strasznie posmakował mu też biały ser (podjadał mamie troszkę na śniadanie bo inaczej bym spokojnie nie zjadła
).

Wczoraj wcinał z żółtkiem i jeszcze chciał dokładkę. Dziś była kupka i wszystko ok

reklama
Podziel się: