reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

reklama
dzięki... poszukam.. tez tak myslałam ze w tych okolicach ale wiecie jak to chłopa posłac .. ostnio kupił mi zupki po 5 mies... bo powie działam zeby za geste ni e były bo młodegotakie dzwigaja

Hehehe... ja mojego kiedyś poslałam po ogórki do kiszenia i koper, napisałam na kartce co ma kupić i przyniósł mi koperek :-D i jeszcze oburzony był, że przecież to jest to samo co koper :-p

A my testowałyśmy krupniczek i niestety próba nieudana :-( no mały tata mi rośnie - koperek beee, kasza beee...

Eeee to ja nie mam problemów z zakupami...Na wieksze ide sama ale po kilka rzeczy zawsze idzie tatusiek...i nawet kartki nie potrzebuje...:-)

Piotrek dziś na śniadanie dostał kaszkę manną na mleku zwykłym...Czyli po kilku dniach podawania pierwszy posiłek taki prawdziwszy...Podejrzewam że nic sie nie bedzie działo...Oczywiście smakuje mu bardzo wszystko co z mlekiem krowim ma związek...Lubi tak jak mamusia :-)

dorciak - nawet po marchewie ma zielona kupalę?

:sorry2:

nie po marchewce było ok, myślę że to po owocach dodaję do kaszek już rozgotowane bo po surowym jabłku od zawsze była zielona kupka:eek:albo po mleku bo od miesiąca Zosia je tyko raz w nocy pierś a 2 razy nan active, próbowałam enfamil ale zatwardzał ją:wściekła/y:może to nan sama nie wiem, mleka już bym wolała nie zmieniać, bo podobno powinno sie trzymać jednej marki

U nas z nowości żurek smakował baaardzo!!!:szok:. Adiva robisz sama żurek czy kupny.
Wczoraj wcinał z żółtkiem i jeszcze chciał dokładkę. Dziś była kupka i wszystko ok:tak: Poza tym uwielbia ryby w każdej postaci na razie podawałam mintaja, sole i dorsza! Strasznie posmakował mu też biały ser (podjadał mamie troszkę na śniadanie bo inaczej bym spokojnie nie zjadła:angry:).

reklama
dorciak6 a może te zielone kupki to po nanie ale nie dlatego że nietoleruje tylko dlatego że mleczko ma dużo żelaza i ono zabarwia tak kupkę

Do góry