BlackWizard
Fanka BB :)
U nas takich numerów nie było.
Wyczytałam, że niby naszym maluchom można wprowadzić już kapustę.
Któraś się już skusiła?
Wyczytałam, że niby naszym maluchom można wprowadzić już kapustę.
Któraś się już skusiła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uśmiałam się! u nas są podobne zmyłki jak taka mała dupka może puszczać takie śmierdziele ????No ja też skusiłam się na podanie jogurtu naturalnego i nie wiem jak Wy, ale ja go troszkę podgrzałam, bo wyjęłam z lodówki przed samym podaniem. Dodałam trochę deserku ze słoiczka i zjadł ładnie... No, ale ok 22 idę zajrzeć do łóżeczka, sprawdzić czy moje dziecię się nie odkryło i czuję zapach... kupska Wyciągam go z łóżeczka... śpi... odpinam pajaca... śpi... przygotowuje pampersa, chusteczki... śpi... ściągam pieluchę i... nic nie ma O rany! Więc to były takie masakrycznie pachnące bąki No nic... na drugi raz palucha wsadzę Odłożyłam go nadal śpiącego do łóżeczka i tyle. Ciekawe, czy to po tym jogurcie
uśmiałam się! u nas są podobne zmyłki jak taka mała dupka może puszczać takie śmierdziele ????
Mam pytanie: czy któreś z waszych dzieci ma alergię na białko? może po pewnym czasie próbowałyście czy aby "na pewno???". stwierdziłam że spróbujemy czy na 100% ma alergię. dostała wczoraj pół słoiczka obiadku z dodatkiem masła ... zobaczymy czy ją posypie
Szczerze powiedziawszy ja też mam z tym problem pewnie gdybym sama gotowała, to bym bardziej o tym pamiętała, a tak zapominam żeby ugotować osobno jajko i dodać do słoiczka staram się dwa razy w tygodniu dać krem dyniowy z żółtkiem, ale nie wiem do końca czy to to samo...Dziewczyny, a czy wy żółtko tak regularnie, co 2 dzień, po ja z tym mam problem...
u nas identycznie! tylko tu nie ma kremu dyniowego z zoltkiem wiec pozostaje mi tylko i wylacznie gotowanie jaja i dodawanie do sloiczkowego obiadku, a z tym bywa roznie...Szczerze powiedziawszy ja też mam z tym problem pewnie gdybym sama gotowała, to bym bardziej o tym pamiętała, a tak zapominam żeby ugotować osobno jajko i dodać do słoiczka staram się dwa razy w tygodniu dać krem dyniowy z żółtkiem, ale nie wiem do końca czy to to samo...