reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

reklama
No ja też skusiłam się na podanie jogurtu naturalnego i nie wiem jak Wy, ale ja go troszkę podgrzałam, bo wyjęłam z lodówki przed samym podaniem. Dodałam trochę deserku ze słoiczka i zjadł ładnie... No, ale ok 22 idę zajrzeć do łóżeczka, sprawdzić czy moje dziecię się nie odkryło i czuję zapach... kupska :eek: Wyciągam go z łóżeczka... śpi... odpinam pajaca... śpi... przygotowuje pampersa, chusteczki... śpi... ściągam pieluchę i... nic nie ma :confused2: O rany! Więc to były takie masakrycznie pachnące bąki :szok: No nic... na drugi raz palucha wsadzę :rofl2: Odłożyłam go nadal śpiącego do łóżeczka i tyle. Ciekawe, czy to po tym jogurcie :eek:
:-D:-D:-D uśmiałam się! u nas są podobne zmyłki :-D:-D:-D jak taka mała dupka może puszczać takie śmierdziele ????:-D:-D:-D
Mam pytanie: czy któreś z waszych dzieci ma alergię na białko? może po pewnym czasie próbowałyście czy aby "na pewno???". stwierdziłam że spróbujemy czy na 100% ma alergię. dostała wczoraj pół słoiczka obiadku z dodatkiem masła ... zobaczymy czy ją posypie

Również już po kapuście....Taką rozgotowaną dostał razem z innymi warzywkami...Nic sie nie działo...Po pieczarkach druga doba - żadnych objawów - kupka ok,wysypki brak,bólu brzuszka brak jest ok :-)

:-D:-D:-D uśmiałam się! u nas są podobne zmyłki :-D:-D:-D jak taka mała dupka może puszczać takie śmierdziele ????:-D:-D:-D
Mam pytanie: czy któreś z waszych dzieci ma alergię na białko? może po pewnym czasie próbowałyście czy aby "na pewno???". stwierdziłam że spróbujemy czy na 100% ma alergię. dostała wczoraj pół słoiczka obiadku z dodatkiem masła ... zobaczymy czy ją posypie

my skazowi, ale jakoś na razie boję si białko wprowadzać...Dziewczyny, a czy wy żółtko tak regularnie, co 2 dzień, po ja z tym mam problem...

Dziewczyny, a czy wy żółtko tak regularnie, co 2 dzień, po ja z tym mam problem...
Szczerze powiedziawszy ja też mam z tym problem :zawstydzona/y: pewnie gdybym sama gotowała, to bym bardziej o tym pamiętała, a tak zapominam żeby ugotować osobno jajko i dodać do słoiczka :sorry: staram się dwa razy w tygodniu dać krem dyniowy z żółtkiem, ale nie wiem do końca czy to to samo...

Szczerze powiedziawszy ja też mam z tym problem :zawstydzona/y: pewnie gdybym sama gotowała, to bym bardziej o tym pamiętała, a tak zapominam żeby ugotować osobno jajko i dodać do słoiczka :sorry: staram się dwa razy w tygodniu dać krem dyniowy z żółtkiem, ale nie wiem do końca czy to to samo...
u nas identycznie! tylko tu nie ma kremu dyniowego z zoltkiem wiec pozostaje mi tylko i wylacznie gotowanie jaja i dodawanie do sloiczkowego obiadku, a z tym bywa roznie... :sorry:

reklama
u na z żółtkiem też różnie bywa - ja ostatnio robię kluski lane i w ten sposób wprowadzam żółtko.
robię z całego jajka i w sumie młoda nie ma jakichś niepokojących objawów.

Do góry