Elżbietka
mother of two sons&angel
Julinko, rozpiętosc u malagi tylko 1 dzień
co firma suwaczkowa to inne maja kalkulatory :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ju pisze:Malaguś A dlaczego taka rozpiętość jest na suwaczkach... ???
Mężul już wie... ??? ;D
sami pisze:Malaga GRATULUE ci wpadeczkija zaczynam staranka w lipcu bo wtedy mój misiulek przyeżdża :laugh: i już nie moge sie doczekać, i mam nadzieje że mi taka wpadeczka też sie przytrafi, niedawno odstawiłam tabletki anty i cykl mi sie troszke skrocił dlatego postanowiłam zabardzo nie kombinować, nie obiczać i może jakać WPADECZKA będzie???
Dziewczyny ja mam jeszcze takie małe pytanko - czy piersi bolą Was w czasie owulacji (na jakieś 2tygodnie przed okresem bo ostatnio tak miałam a nigdy wcześniej to mi się nie zdarzyło) czy tylko pare dni przed okresem (tak zawsze miałam kiedyś)...pozdrawiam...i życze owocnych wpadeczek![]()
Agnieszka18 pisze:Czasami sobie Was czytuję i wspominam swoje starania
Jak pierwszy raz napisałam swój post prosząć o radę pierwszą osobą która pomogła mi i odpowiedziała wyczerpująco na moje wątpliwości i pewnie głupkowate pytanka była MALAGA - osoba do której zawsze miałam jakis sentyment ....
Właśnie w wątku lista - poczytałam że nadszedła czas i udało sie będziesz mamą - [size=10pt]strasznie się cieszę i skłądam serdeczne gratulacje [/size]
Ciąża to najpiękniejszy czas dla kobiety - teraz tylko czekać na kopniaczki....![]()
![]()
![]()
![]()