reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
hej dziewczeta!
AGUTEJ WLASNIE CI POGRATULOWALAM NA WATKU WYZEJ, ALE ROBIE TO JESZCZE RAZ: OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A My tak w zaciszu domowego ogniska staramy sie coraz bardziej!
Nawet dzis sie postaralismy i mamy juz termin slubu. Gajerek i kieca tez jest. Moja sliczniusia obraczka tez juz. Jeszcze tylko Vezyrkowa nadejdzie (bo size na zamowienie) i bedzie wsio.

A ten moj paskudnika namawial mnie dzisiaj zebym sie zgodzila zrobic tescik juz w najblizszy poniedzialek. Ale ja nie chce sie nakrecac. Staramy sie, ale co ma byc to bedzie. Dobranoc dziewczeta.

Z doświadczenia już wiem, że nie ma sensu robić teściku wcześniej niż w dzień spodziewanej miesiączki.. Najczęściej testy nie wychodzą ::) Poczekajcie lepiej Pandorka :)

No i trzymam kciuki ;)

TO-LA dziekuje bardzo :)

malaga ja nic nie mowie - a kto sie upieral, ze test prawde ci powie robiony tak wczesnie ;) ty uparciuchu maly..i co - test klamal wtedy ;D nununu :p

PANDORKA USZY DO GORY NAPEWNO WAM SIE UDA JA TEZ JUZ MAM KICKE DO SLUBU I OBRACZKI ;D 21 lipca bierzemy slub juz taką nerwowke mamy ze tragedia :)

No ja tam jakas wyluzowana jestem zupelnie jesli chodzi o slubik (14 sierpnia). Za to moje ukochanstwo zaczyna chodzic po scianach i sie denerwuje przeogromniascie. Moze ja jakas nienormalna jestem???

Z tym tescikiem to juz sama nie wiem. Do @ jeszcze spokojnie jakies17-18 dni, a ja to juz dzis mialam takie silne skurcze @ ze na moment tak mi sie w glowie zakrecilo i cos jakby ciagnelo mnie od prawego jamnika. Ale jestem pewna ze bedzie tak jak ma byc.

Buziaczki dla was wszystkich na poczatek wspanialego dnia. Trzymajcie sie dziewuszki!

jezeli do @ masz jeszcze z 2 tygodnie i takie bole jajnikowe to kochana moim zdaniem masz owulacje i to jest wlasnie teraz czas na starania a nie robienie tesciku :)

reklama
Do góry