reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

To ja nie wiem czy ja mam je lapac czy wysylac ?? ?? ;) ;)
dobra wiec tak czy siak fajnie by bylo miec chlopczyka, tak na poczatek.
Tabletki odstawione :) zafasolkowanie wielce prawdopodobne :)
Pozdrawiam i nie moge sie doczekac pierwszego mam nadzieje pozytywnie udanego testu :)

reklama
Witam Wszystkich !!!
Od jakiegoś czasu jestem na forum i tak sobie czytam może nie pisze duzo, ale tak jakoś fajnie tu wstąpić i poczytać !!! Staramy sie z mężusiem o dzidziusia i szukam tu może troche wsparcia może jakiś rad bo widzę, że wspieracie się dość mocno !!! Tak się właśnie zastanawiam jak to zrobić żeby w końcu zaistniała ta "kontrolowana wpadka" bo chyba im bardziej się staramy tym chyba nam bardziej nie wychodzi!!! Wciąż czekamy ... Życzę Wszystkim szybkiego zafasolkowania i sobie również ;) Pozdrawiam

MagdaRybka No niestety za mną kolejny nieudany cykl (już 4)... Niestety tak to jest, że im bardziej się obserwujemy to jakoś nie wychodzi....Ja w tym nowym cyklu będę się starać tak się nie skupiać na tym żeby zajść...tylko po prostu relaks i dla przyjemności jak najwięcej przytulanek ;D ;D ;D Tobie również życzę szybciuteńkiego zafasolkowania :-* :-* :-*
ZAPRASZAM NA WĄTEK GŁÓWNY

hej :) może to rzeczywiście nie ma co kombinować, obserwować ... tylko poprosty działać i czekać !!! i pozytywne myśli no i oczywiście zbieram wszystkie fluidki od Was !!! a najbliżesze dni pokażą czy nam coś wyszło z tych działań czy nie !!! Pozdrowionka dla Wszystkich no i pozytywne fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MagdaRyba
Nie martw sie, napewno wam sie uda. czasami potrzeba czasu :) wiem ze by juz sie chcialo,ale no coz, z natura sie nie wygra. My tez sie staramy,ale dopiero zaczelismy.
Nie moge sie doczekac pierwszego testu,mam nadzieje pozytywnego :)
Pozdrawiam

Hej mam pytanie czy to możliew, że owulacja jest troche póżniej niż normalnie tzn. zazwyczaj bywa około 14-16 dnia cyklu a ja właśnie teraz odczuwam rozciągliwy śluz a jest to mój 20 dzień cyklu ??!! Pytam bo może są jeszcze jakieś szanse na zafasolkowanie i mozę teraz powinnyśmy się bardziej starać ??!! Pozdrawiam Wszystkich i proszę o odpowiedź - jeśli ktoś może mi odpowiedzieć .... ??

reklama
rybka nie jestem ekspertem bo nią jest Elżbietka ale z tego co wiem kobiety różnie jajeczkują stres tez wpływa na cykl takze różnie z tym cyklem bywa
nawet słyszałam ze kobiety mogą mieć dwa jajeczkowania w jednym cyklu {jeden to związany z księżycem} ile w tym prawdy nie wiem???

więc rybko kochajcie się codziennie
życzę Wam szybkiego zafasolkowania

Do góry