reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Agutku  :) :) :)
...ja też życzę Ci dużo zdrówka, samych sukcesów i tylko miłych chwil w życiu  ;) :)...no i to co najważniejsze...za 2 m-ce i 27 dni zafasolkowania jak sie patrzy... ;D

Witajcie Dziewczyny :)

I sobota minęła :) Miałam wczoraj gości i dostałam super prezenty ;) :D Dziś się zapowiada spokojny dzień :) Może się wybierzemy z mężem do knajpy.. Zobaczymy :)

Życzę Wam udanej niedzieli :D

Witam :) :) :)
Na początku spóżnione ale szczere życzzzzzonka dla wszystkich AGNIESZEK :) STO LAT!!!
AXXIU Tobie tez składam najlepsze życzonka z okazji URODZIN :) Życzę ci przede wszyskim małej istotki pod serduszkiem :)

nie było mnie ostatnio bo w związku z owulacja targały mną hormony, a nie mogłam sie starać o fasolkę :( ale miałam doła... na szczęście juz lepiej...

i pisze:
Witam  :) :) :)
Na początku spóżnione ale szczere życzzzzzonka dla wszystkich AGNIESZEK :) STO LAT!!!
AXXIU Tobie tez składam najlepsze życzonka z okazji URODZIN :) Życzę ci przede wszyskim małej istotki pod serduszkiem :)
dziekuje Ilinko za pamięć i życzonka...:)

hey dziewczyny...
jestem tu po raz pierwszy :) z męzem zaczynamy sie własnie starac o naszego dzidziusia i chciałabym wiedziec co zrobic, aby wszystko było dobrze...jakie badania, co przyjmowac i w ogole wszystko...
pozdrawiam wszystkie planujace dzidziusia i te, ktore juz sie go doczekały...pa ;)

reklama
Wrocilam, nie zamarzlam, zyje ;D

Po pierwsze - dziekuje za zyczenia bardzo bardzo mocno. Niestety jeszcze nie swietowalam no bo oczywiscie zjazd, egzamin itp :) Goscie maja wpasc jutro.
Po drugie- ja rowniez zycze wszystkiego dobrego Agnieszkom (malaga Tobie szczegolnie :-* ), spelnienia wszystkich marzen!
Po trzecie - najserdeczniejsze zyczenia z okazji wczorajszych urodzin dla Axxy STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!
Po czwarte - mam koniec @ ;D
Po piate - nienawidze PKP....zgadnijcie dlaczego..... ::) Podpowiedz - minus 20 stopni i zima i chyba wszystko jasne :mad:

Do góry