reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Hej Dziewczyny :D

Dziękuję Wam za kciuki - jesteście kochane :-* :-* :-* :D :D

Wszystko poszło wspaniale :D :D Dzieci były kochane, dziadkowie i babcie uprzejmi (a ciężko czasem bywało ;) ) i zadowoleni :D
Generalnie wszystko ok i cieszę się, że już po ;) :D

U mnie 14 dc, i owulacja przyszła.. Kłuje mnie strasznie w okolicy jajnika, normalnie zgina mnie wpół ::) Ech, i tak źle i tak niedobrze ;) Dobrze, że wiem, że jest ;)

Uciekam teraz do spania :)

DOBRANOC :D

reklama
Dzien dobry!

Cos rano chyba forum szwankowalo :(
U mnie dzisiaj 3 dzien cyklu i juz jest o niebo lepiej. Jeszcze 2 dni i bede miala znowu na miesiac spokoj :)
Co tam u was slychac? Dzis mamy piateczek...humory wiec powinny dopisywac ;D

Cześć Agutku i pozostałe Wpadkowiczki :)

Hmmm...niby piątek ale ja jutro do pracki ::) ale tylko do 13 najwyżej ;)

No ale poza tym i tak mam dobry humorek dzisiaj ;D :) ;D

Miłego dnia Kochane

Raczej nie pracuję czesto w soboty ;)...jedynie na początku roku...tak gdzieś do lutego ::)...a to dlatego że pracuję w biurze rachunkowym...no i wiesz...bilanse, pity i inne pierdoły ::) ;D

Witam :)

malaga super ze wszystko sie udalo ... a to ze czasem cos tam nie wychodzi to rzecz normalna , nigdy nie bedzie idelanie, ale na szczescie te "rzeczy" sa malo wyhaczalne ;)

Agutek i bardzo dobrze ze juz koncowka ;) ... u mnie to samo ... jeszcze tylko lekkie plamienia i koniec ;D ... humorki jak najbardziej dopisuja, tylko ze wstalam dzisiaj jakos tak ... jakby to powiedziec ... z jednej strony szczesliwa , a z drugiej nie :( ... mialam dzisiaj piekny a zarazem koszmarny sen ... snila mi sie moja babcia, dziadzius, przyjaciel rodzicow ( wszyscy swietej pamieci :( ) i jeszcze ktos mi sie snil ... malenstwo ... piekne zdrowe malenstwo ... moje utracone malenstwo :) :(... i kiedy juz mialam wziasc je na rece , zadzwonil telefon i nie zdarzylam :( :( :( .... napewno dlugo nie zapomne tego snu

Monisiu nie dosc ze to samo imie to jeszcze ten sam fach ;)

Pozdrawiam

Hej hoł ;D

pisze juz z domu, ale obiecalam sobie, ze naprawde tylko na chwile i uciekam do ksiazek. Wyszlam dzisiaj szybciej z pracy bo mialam sie uczyc, ale zamiast tego zaczelam sprzatac, potem gotowac obiad i wciagnelo mnie "Miasto kobiet" na TVN Style ::)
Takze teraz kilkanascie minut i ide robic ostatnie powtorki. Jutro znowu jade na uniwerek. Pewnie wymarzne paskudnie w pociagach bo temperatura ma nas nie rozpieszczac :)

reklama
Wlasnie przeczytalam informacje o wypadku w Warszawie na wiadukcie. Jakis koles jechal za szybko, wjechal na kraweznik a potem w ludzi stojacych na przystanku i niektorzy z nich sila uderzenia zostali wyrzuceni z wiaduktu...Rany, dlaczego tak nieodpowiedzialni ludzie jezdza po drogach. Normalnie plakac sie chce, ze niewinni ludzie stracili dzisiaj zycie przez takiego barana co 100km/h jezdzi po terenie zabudowanym :mad:

Do góry