reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Kuku!

Przyszlam powiedziec "do nastepnego". Jutro rano jade na uniwerek i wroce dopiero w niedziele w nocy.
Prosze trzymajcie za mnie kciuki w niedziele na egzaminie bo czuje sie strasznie niedouczona niestety :|
Tak to jest jak sie nie ma na to ani sily ani ochoty. ::)

Zycze wam milego weekendu. Duzo odpoczywajcie, dobrze sie bawcie, nie wypuszczajcie mezow z sypialni - innymi slowy macie bojowe zadanie zmajstrowac fasolke ;)
Mam nadzieje przeczytac same dobre wiadomosci po powrocie.

Papa! :-*

Witajcie Kobitki,

Wpadka kontrolowana??? Brzmi nieźle, doprawdy....Po tych kilku cyklach starań swteirdzam własnie, że wpadka jest najlepsza, a nie to całe mierzenie temp., obserwacje itd. Niestety jestem chyba jakas skrzywiona, bo na razie nadal mierze sobie temperature i wiem, kiedy najlepiej działać...Więc jak tu mowic o wpadce... Staram sie jednak wyluzowac i nie mysleć, co będzie. A będzie co będzie ;D A do tego - o ironio, kilka dni temu kupiłam sobie testy owulacyjne. Co za głupota :DTylko teraz sie zastanawiam, po co.... Chyba ich jednak nie uzyje.... Dzisiaj 7 dzień cyklu, wiec powolutku trzeba będzie probować wpaść, nie myśląc o tym, ;D
Poki co, dobrze, ze jest weekend i troche odpoczynku od pracy. Pozdrawiam was wszystkie. pa

Agutek polamania piora badz jezyka .....
bigok9zt.gif
  :)

kajda nie ma nic lepszego jak wpadka ;) ... powodzenia :)

Elzbietko jak tam Twoje tebletki , nadal bardzo dokuczaja ?? W ogole jak sie ogolnie czujesz??

Agutku, uwazaj tam na siebie i na wschodni mróz!!!trzymam kciuki za egzaminy!!

MoniQa , a no tabl dokuczają niestety :(, jeszcze dwa ranki mdłosciowe mnie czekają. mam nadzieje ze juz po odstawienieu nie bedzie takich odjazdów,a przylezie @ w końcu

kajda , termometr do kąta!!! życie bez termometra jest o wiele prostsze :)

reklama
Dzień dobry :D

Witaj kajda :D Trzymam kciuki za Twoją wpadeczkę :D

A ja, trochę na przekór, wstawiłam z powrotem linijeczkę :) Niech odmierza czas ;) Nie mam wielkich nadziei na czerwiec, ale... ponieważ nigdy nic nie wiadomo, na razie zostaję przy marzeniach o czerwcowych staraniach ;) Mąż nie musi nawet wiedzieć :p

Agutku kochany, z okazji imienin życzę Ci duuuuuużo zdrowia, szczęścia, pomyślności :D Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia, a szczególnie to jedno Wasze wspólne - Twoje i Męża - niech los ześle Wam małą iskiereczkę, już niedługo :D

Do góry