reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Uciekam do spania - jeszcze nie wszystko zrobione, ale już nie mam siły.. Wstanę wcześniej jutro i zrobię ::)

Czuję się fatalnie - krzyże mnie bolą - tym razem na pewno nie jest to od "zawiania" ::) Nie wiem, czemu tak mam kilka dni przed @ ::) To jest taki trudny do opisania ból - promieniujący jakby od wewnątrz ::)

Ech, nie ma co marudzić, trzeba się po prostu położyć ;)

Dobranoc :D

reklama
malaga pisze:
Agutku - ja też bym chciała przed 30 - stką urodzić dwójeczkę - ale to się nam chyba nie uda ::) W przyszłym roku kończę już 27 lat..

Jeszcze nic nie jest stracone. Gdybys zaszla w przyszlym roku urodzisz majac 28 lat. Nic nie stoi na przeszkodzie miec drugie w wieku 30 lat, chociazby w tym wieku zafasolkowac i urodzic majac 31 ;D To nie jest glupie :p

Moim marzeniem też była dwójka do 30-tki..ale teraz raczej wątpie..by tak sie stało..:)-jedno przed 30-chą będzie:)-jest ..w drodze:)..ale to drugie..hmm ::)..jakoś tak cieżko znoszę te ciazę..ze nie pali mi sie poki co- specjalnie:)..no, ale pożyjemy ..zobaczymy..:)..a TY Malaguś- odpędz czarne myśli- weź meza na boczek..porozmawiaj z nim:)- i do dzieła:)!..nie ma co nabijac sobie takich myśli do głowy- pesymistycznych:)- bo ponoc sie je wówczas przywołuje- a wiec- tylko o dobrych rzeczach myslimy0- wówczas marzenia sie spełnią!:)

malaga a slyszalas o projekcie aby od nowego roku obowiazkowe bylo przedszkole dla 5-latkow. To oznacza wiece dzieci w przedszkolach, a wiec wiecej pracy. To moze byc dla ciebie szansa i maz nie bedzie mial juz zadnych wymowek :D
Takze kochana badz dobrej mysli :p

Rusalko z tego co pamietam masz dopiero 23 latka wiec do 30-tki to ci kochaniutka jeszcze daleko i zdazysz 10 razy zapomniec o tych trudnosciach, ktore teraz masz. A jak urodzisz to juz w ogole dzidzia ci to wynagrodzi i zapewne za kilka lat znowu ci sie wrecz zachce przezyc to jeszcze raz. Wiec nie poddawaj sie i nie mow hop dopoki nie przeskoczysz ;D

Rusałko ja urodziłam swoje pierwsze dziecko mając 23 lata teraz mój mały chłopczyk w marcu w przyszłym roku skończy trzy latka a my z mężusiem staramy się o kolejne dzieciątko tak więc przed trzydziestką będzie drugie wszystko przed Tobą napewno się wyrobisz o ile będziesz tego chciała

no no:) jak ja to wszytko przeżyje:)-no, ale nie ja pierwsza i nie ostatnia...nie ma co panikowac:)..a złe samopoczucie dzielnie znosić ::)
dzis jednak dzień okazał sie miły..nawet baardzo miły:)..wczesniej wróciłam z pracy..maz też sie urwał..i poleniuchowaliśmy troszeczke ::) ::)
zaraz spadam do kafejki spotkac sie ze znajomymi.
Miłego wieczoru !

Ja tez mialam dzisiaj mily dzien.
Tez sie szybciej urwalismy z pracy na zakupki "mezowe" ;D Potem maz zabral mnie do nowej restuaracji na obiadek :p
Bylismy tez w 2 salonach w sprawie projektow kuchni, ale jakos nie powalili mnie na kolana i jakos mieszane mam uczucia. Nie wiem co myslec ::)

Agutek pisze:
malaga a slyszalas o projekcie aby od nowego roku obowiazkowe bylo przedszkole dla 5-latkow. To oznacza wiece dzieci w przedszkolach, a wiec wiecej pracy. To moze byc dla ciebie szansa i maz nie bedzie mial juz zadnych wymowek :D
Takze kochana badz dobrej mysli :p

Zobaczymy ;D U nas zamykają przedszkola i szkoły, bo taniej jest upchnąć dzieci po 30 na grupę w jednym zamiast dwóch przedszkolach po 15 - 20 :mad: Takiego mamy prezydenta :mad:

Rusałko - jeszcze może zdążysz nie dwa, a trzy urodzić przed 30 - stką ;D ;D ;D

reklama
Idę spać.. Wcześniej zafunduję sobie gorącą kąpiel - muszę wygrzać te krzyże ;)

No i trzymam kciuki za wpadkowiczki ;) Dziewczyny - postarajcie się, bo ten temat jest bez pokrycia - mi się jakoś nie udaje ;) :p :D

Dobranoc :D

Do góry