reklama
A
Agnezzz
Gość
Ja tez zmykam, kolorowych snow.
Jutro rano znowu do pracy
Jutro rano znowu do pracy
malaga
Fanka BB :)
Wczoraj dowiedziałam się, że następna koleżanka jest w ciąży Cieszę się, a jednocześnie boli mnie to strasznie.. :
3 koleżanki, które tak jak ja wyszły za mąż w zeszłym roku są w ciąży, dwie już urodziły. Boli mnie to, że my nie możemy, bo mamy kłopoty finansowe Boli też to, że każdy się pyta dlaczego nie staramy się o bejbusia : Z całego zeszłorocznego "ślubnego" towarzystwa tylko my nie jesteśmy w ciąży - wiem, że teraz zaczną się pytania, przekonywanie, itp. : Szczęśliwe przyszłe mamy będą mnie przekonywały, że muszę jak najszybciej zajść w ciążę, bo to takie cudowne uczucie : Tak jakbym nie wiedziała...
3 koleżanki, które tak jak ja wyszły za mąż w zeszłym roku są w ciąży, dwie już urodziły. Boli mnie to, że my nie możemy, bo mamy kłopoty finansowe Boli też to, że każdy się pyta dlaczego nie staramy się o bejbusia : Z całego zeszłorocznego "ślubnego" towarzystwa tylko my nie jesteśmy w ciąży - wiem, że teraz zaczną się pytania, przekonywanie, itp. : Szczęśliwe przyszłe mamy będą mnie przekonywały, że muszę jak najszybciej zajść w ciążę, bo to takie cudowne uczucie : Tak jakbym nie wiedziała...
AneczkaK
mama bambulinkow
malaguś nie przejmuj sie na wszytkich przychodzi odpowiednia pora, na was tez przyjdzie Ja marzylam o dziecku od 18 roku zycia i to bardzo.Juz wtedy z zazdroscia patrzylam na wszystkie okragle brzuszki i mlode mamy ,moje kolezanki z klasy maja juz kilkuletnie dzieciaczki. W koncu mam teraz 25 i doczekalam sie tego stanu. TY tez sie doczekasz
A
Agnezzz
Gość
Ja sie ostatnio trzymalam mocno i niestety, znowu mnie dopadlo. Chrobliwa chec posiadania dziecka, ciagle o tym mysle
Pewnie za jakis czas znowu sie troche "wylecze", no ale jednak w tej chwili doluje sie tym, ze jeszcze cale 5 miesiecy musze czekac
Ech....
Pewnie za jakis czas znowu sie troche "wylecze", no ale jednak w tej chwili doluje sie tym, ze jeszcze cale 5 miesiecy musze czekac
Ech....
Malaga , Agutek glowy do gory , czas szybko minie i doczekacie sie malenstw , jak my wszystkie
a co do kolezanek to u mnie epidemia ....
jedna urodzila dziewczynke w wrzesniu, druga chlopczyka zaraz po wszystkich sw. , a kolejna ma termin na koniec listopada.....
dopiero to jest przygnebiajace i wspaniale zarazem
a co do kolezanek to u mnie epidemia ....
jedna urodzila dziewczynke w wrzesniu, druga chlopczyka zaraz po wszystkich sw. , a kolejna ma termin na koniec listopada.....
dopiero to jest przygnebiajace i wspaniale zarazem
A
Agnezzz
Gość
Dzieki za slowa otuchy, chyba ta pogoda dziala na mnie dobijajaco.
Mam ochote krzyczec....
Mam ochote krzyczec....
malaga
Fanka BB :)
Agutek pisze:Ja sie ostatnio trzymalam mocno i niestety, znowu mnie dopadlo. Chrobliwa chec posiadania dziecka, ciagle o tym mysle
Ech....
Agutek - mam tak samo Czasem sobie myślę, że tak jest dobrze, że i na nas przyjdzie pora i będę się cieszyć małą fasolką pod serduchem, a czasem - jak dziś - czuję właśnie "chorobliwą chęć posiadania dziecka" : Wtedy czuję, że nie mogę już czekać, że każdy dzień bez starań o bejbusia jest stracony Odrzucam wszelkie racjonalne powody, dla których powinniśmy poczekać - wszystko przesłania to ogromne pragnienie
reklama
A
Agnezzz
Gość
Zgadzam sie z toba w 100%...biedne my.
Nie pozostaje nam nic innego jak odliczac spokojnie czas dalej....
Nie pozostaje nam nic innego jak odliczac spokojnie czas dalej....
Podziel się: