reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga -nie daj sie:)_ Bądz dzielna:)! Pomyśl, ze można się gorzej czuć:)- ja juz to wiem:)- wieczny- kac morderca- krecenie w głowie- bezsennosć- wymioty..mdlosci..itd..aaaajadlowstręt..ZERO MIESA-:(..i mocno pachnących dań..Lodówki nawet nie otwieram..a jesli muszę- zatykam nos...swojsaka jakaś capi:)-

reklama
malaga, wspolczuje. Jesli to cie pocieszy to ja mam zjazd za tydzien i za dwa tygodnie - na ten za tydzien chyba nie pojade, bo to dlugi weekend i zwyczajnie mi sie nie chce, no ale jeszcze zobacze. Ale za to na ten za 2 tygodnie na bank przyjdzie mi @ ;D Niezle nie, teoria o @ przychodzacych zawsze nie w pore wydaje sie byc nadal prawdziwa.
A wiec malaga, lacze sie z toba w bolu ;) ;D :laugh:

Dzięki dziewczyny za wsparcie :D Wytrzymałam od 8.30 do 15 i się urwałam z reszty zajęć :D Zjadłam właśnie obiadek i odpoczywam :) Wieczorkiem pewnie gdzieś z mężem wybędziemy :D

Miłego wieczoru :D

Pewnie tak Malaguś:)- coż nie ma wyjścia:)- żądzi ona swoimi prawami..
dzis obudziła mnie o 6.30..i chciała serka zółtego ze swieżutkim chlebkiem..a do tego gorąca herbatka;)- Taki kaprys;)..Oj marudziłam mężaowi i musiał wstać i kupić..coż- fochy byly, ale mus to mus.
Juz po kawusi..i po pysznym śniadanku:)
Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłej niedzieli:)!!
zafasolkowanym GRATULUJĘ!!!
za resztę trzymam kciuki!!!
CMOKASY!

A propos sniadan, bo tak jakos "pysznie" sie tu zrobilo :p mezus wlasnie gotuje jajeczka, bedzie chlebek z jajkami i majonezem, a do tego herbatka. Tak jakos mi sie zachcialo. Dawno jaj nie jadlam, choc jakos specjalnie za nimi nie przepadam, to jednak od czasu do czasu mam na nie ochote, a wiec zaraz zmykam na sniadanie. ;D

A ja wróciłam właśnie z zajęć - znów urwałam się z ostatniego wykładu, bo nie mogłam usiedzieć na kreśle ::) Mam skurcze, napady gorąca, i najgorsze - bolą mnie krzyże :( Tak bardzo, że wciąż wierciłam się na krześle i w końcu musiałam "uciec" ;) Uff - nie ruszam się dziś z domu - pójdę wcześniej spać, bo się czuję strasznie zmęczona.. A na razie idę coś zjeść :D

Życzę wszystkim smacznego obiadku :D

malaga pisze:
Życzę wszystkim smacznego obiadku :D

A dziekuje, wlasnie skonczylam. Nieskromnie to zabrzmi, ale byl pyszny :p

Ja sie tak zastanawiam czy moze nie pojsc jeszcze na spacer ( jeden juz dzisiaj zaliczylismy), z drugiej strony stos prasowania na mnie czeka :(
Chyba wypadaloby cos poprasowac nie? A tak mi sie nie chce...........

...............................................................................jak zwykle :p

malaga pisze:
A ja wróciłam właśnie z zajęć - znów urwałam się z ostatniego wykładu, bo nie mogłam usiedzieć na kreśle ::)

A wiesz troche zazdroszcze ci tego, ze w kazdej chwili mozesz wyjsc z wykladow i szybciutko wrocic do domku. Ja jak sie zdecyduje na ucieczke to i tak pozostaje mi obskorny pokoj w hoteliku i siedzenie w samotnosci. Dom bowiem bardzo daleko.....

reklama
Agutek pisze:
A wiesz troche zazdroszcze ci tego, ze w kazdej chwili mozesz wyjsc z wykladow i szybciutko wrocic do domku.

Prawda, to duży komfort. Zajęcia odbywają się w tej samej miejscowości, w centrum miasta, więc można się wyrwać na zakupy ;) a przy ładnej pogodzie można wrócić do domu spacerkiem :)

Do góry