malaga -nie daj sie_ Bądz dzielna! Pomyśl, ze można się gorzej czuć- ja juz to wiem- wieczny- kac morderca- krecenie w głowie- bezsennosć- wymioty..mdlosci..itd..aaaajadlowstręt..ZERO MIESA-..i mocno pachnących dań..Lodówki nawet nie otwieram..a jesli muszę- zatykam nos...swojsaka jakaś capi-
reklama
A
Agnezzz
Gość
malaga, wspolczuje. Jesli to cie pocieszy to ja mam zjazd za tydzien i za dwa tygodnie - na ten za tydzien chyba nie pojade, bo to dlugi weekend i zwyczajnie mi sie nie chce, no ale jeszcze zobacze. Ale za to na ten za 2 tygodnie na bank przyjdzie mi @ ;D Niezle nie, teoria o @ przychodzacych zawsze nie w pore wydaje sie byc nadal prawdziwa.
A wiec malaga, lacze sie z toba w bolu ;D :laugh:
A wiec malaga, lacze sie z toba w bolu ;D :laugh:
Pewnie tak Malaguś- coż nie ma wyjścia- żądzi ona swoimi prawami..
dzis obudziła mnie o 6.30..i chciała serka zółtego ze swieżutkim chlebkiem..a do tego gorąca herbatka- Taki kaprys..Oj marudziłam mężaowi i musiał wstać i kupić..coż- fochy byly, ale mus to mus.
Juz po kawusi..i po pysznym śniadanku
Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłej niedzieli!!
zafasolkowanym GRATULUJĘ!!!
za resztę trzymam kciuki!!!
CMOKASY!
dzis obudziła mnie o 6.30..i chciała serka zółtego ze swieżutkim chlebkiem..a do tego gorąca herbatka- Taki kaprys..Oj marudziłam mężaowi i musiał wstać i kupić..coż- fochy byly, ale mus to mus.
Juz po kawusi..i po pysznym śniadanku
Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłej niedzieli!!
zafasolkowanym GRATULUJĘ!!!
za resztę trzymam kciuki!!!
CMOKASY!
A
Agnezzz
Gość
A propos sniadan, bo tak jakos "pysznie" sie tu zrobilo mezus wlasnie gotuje jajeczka, bedzie chlebek z jajkami i majonezem, a do tego herbatka. Tak jakos mi sie zachcialo. Dawno jaj nie jadlam, choc jakos specjalnie za nimi nie przepadam, to jednak od czasu do czasu mam na nie ochote, a wiec zaraz zmykam na sniadanie. ;D
malaga
Fanka BB :)
A ja wróciłam właśnie z zajęć - znów urwałam się z ostatniego wykładu, bo nie mogłam usiedzieć na kreśle : Mam skurcze, napady gorąca, i najgorsze - bolą mnie krzyże Tak bardzo, że wciąż wierciłam się na krześle i w końcu musiałam "uciec" Uff - nie ruszam się dziś z domu - pójdę wcześniej spać, bo się czuję strasznie zmęczona.. A na razie idę coś zjeść
Życzę wszystkim smacznego obiadku
Życzę wszystkim smacznego obiadku
A
Agnezzz
Gość
malaga pisze:Życzę wszystkim smacznego obiadku
A dziekuje, wlasnie skonczylam. Nieskromnie to zabrzmi, ale byl pyszny
Ja sie tak zastanawiam czy moze nie pojsc jeszcze na spacer ( jeden juz dzisiaj zaliczylismy), z drugiej strony stos prasowania na mnie czeka
Chyba wypadaloby cos poprasowac nie? A tak mi sie nie chce...........
...............................................................................jak zwykle
A
Agnezzz
Gość
malaga pisze:A ja wróciłam właśnie z zajęć - znów urwałam się z ostatniego wykładu, bo nie mogłam usiedzieć na kreśle :
A wiesz troche zazdroszcze ci tego, ze w kazdej chwili mozesz wyjsc z wykladow i szybciutko wrocic do domku. Ja jak sie zdecyduje na ucieczke to i tak pozostaje mi obskorny pokoj w hoteliku i siedzenie w samotnosci. Dom bowiem bardzo daleko.....
reklama
malaga
Fanka BB :)
Agutek pisze:A wiesz troche zazdroszcze ci tego, ze w kazdej chwili mozesz wyjsc z wykladow i szybciutko wrocic do domku.
Prawda, to duży komfort. Zajęcia odbywają się w tej samej miejscowości, w centrum miasta, więc można się wyrwać na zakupy a przy ładnej pogodzie można wrócić do domu spacerkiem
Podziel się: