reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Wiesz, najgorsza jest ta świadomość, że jeśli coś pójdzie nie tak w sprawie mojej pracy, to mój suwaczek się wydłuży :( Cały czas mam nadzieję, że jednak nie, że czerwiec to będzie TEN miesiąc, ale jest troszkę niepewności ::)

Ale dziś nie zamierzam się dołować, na przekór pogodzie :p :laugh:

Miłego dnia!!! :D

reklama
Doczekacie sie dziewczeta..Tez juz swoje - mój maż wyczekał:):):):):)..On od zawsze chcial dzidziusia..tylko ja wiecznie nie bylam gotowa:)..no, ale teraz też razem z nim nie mogę sie doczekać jak bedę tuliła swoje malenstwo w ramionach..eee..cały czas trzeba czekać..a wkoło mnie też same brzuchatki..dzieciatki..czyży przyrost naturalny wzrósł:)?
dziewczęta- Malaguś- Agutek- nie pozostaje nam czasem nic..jak czekac..ale..lekarz -jak rodziła juz moja kolezanka powiedział jej..że wyczekane:)..," że wielkie rzeczy w wielkich bólach się rodza"..a to też tyczyło sie produ i tego wyczekiwania:)..- raz naodpowiedni czas..na zajscie w ciaze..potem poranne-ba nieraz całodobowe(jak u mnie) mdlosci..poźniej porod..-ale zawsze warto:)..NAGRODA OGROMNA:)
tak pomyslcie:0.., ze przeciez na kazdego przyjdzie czas:)- i doczeka sie maleństwa:)

Masz rację Rusałko :)

Ale jednak gdzieś tam w środku niezaspokojone, ogromne pragnienie siedzi i czasem wyłazi przesłaniając wszystko - na to nie mam wpływu ::)

A na około - same brzuchatki, i to wśród znajomych ::) Ciężko...

Rozumiem Cie Malaguś..szczególnie, ze ja nie naleze do cierpliwych osób..i czekanie bardzo mnie męczy..no, ale ..czasem mus to mus-siła wyzsza nakazuje.
Oby szybko zlecial Ci czas..wszystko ulożyło sie po Twojej myśli..a to czekanie wynagrodzane było pięknymi dzidziusiami:)-Moze bliźniaki?:)..

Bardzo chaotycznie piszę..ale juz cos nie tak sie czuję- niestetydzidzia stwierdza chyba,z ę mama przesadza znowu z kompem..czas sie zbierac:(..Pędze zjesc śniadanko-:)
zróbmy sbie dziś dzien optymistycznego myslenia:):):):):)
Wszystko sie ułozy..wszystko bedzie tak jak my chcemy..życie jest cudowne..mdlosci dziś nie przyjdą...:)..wygramy w totka:)- (jak zagramy:):)..w pracy beda sie do nas cały dzien wszyscy uśmiechac:)..i my również wszystkich obdazymy uśmiechem..achh..:)-..jaki dziś dziwny dzien? ::) ::)

;D ;D ;D

Oj Agutek, Agutek ;D ;D Ja tam nie zamierzam zotawać po godzinach w pustym przedszkolu ;D ;D

A w totka Rusałko też strasznie chciałabym wygrać ;) ;D
Od razu zaciągłabym męża do łóżka i zaczęlibyśmy pracować nad fasolką ;D ;D Nie musielibyśmy przecież wtedy czekać ;)

Nie wiem, co wy z tymi paseczkami macie, bo moje nie szwankują ::) Ale usunęłam jeden - stwierdziłam, że czas na małe zmiany :D

malaga, bo te co odliczaja nasz czas do staran chodza dobrze, przynajmniej regularnie ubywa dni ;)
natomiast zacinaja sie te co przeliczaja, ktory to dzien cyklu :mad:

reklama
Do góry